ÁLLATGYÓGYSZER GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS
Állatgyógyszer fejlesztéseink azt a célt szolgálják, hogy a lehető legkevesebb antibiotikum felhasználása mellett gyors és kíméletes terápiát biztosítsunk, mind a kedvtelésből tartott állatok, mind a gazdasági haszonállatok számára.
Megnézem
TAKARMÁNY-KIEGÉSZÍTŐ GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS
Vállalatunk balatonfűzfői gyáregységével a 21. század igényeire és kihívásaira is választ ad. A folyékony és szilárd takarmány kiegészítőink az egészséges takarmányokkal szemben támasztott összes követelményt kielégítik.
Megnézem
NÖVÉNY-ÉS TALAJ KONDICIONÁLÓ GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS
A huminsav alapú termékek egyik legnagyobb felhasználója a növénytermesztés. A megújuló igényekhez folyamatosan bővülő termékválasztékot kínál akár szélsőséges időjárási helyzetekre is.
Megnézem
ÁLLATELEDEL - FELSZERELÉS KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM
Olyan kiváló minőségű szuperprémium állateledeleket tudunk versenyképes áron vevőinknek biztosítani, melyek mind fizikai jellemzőkben, mind pedig beltartalomban megfelelnek a legkiválóbb termékekkel szemben támasztott kritériumoknak is.
Megnézem
ÁLLATORVOSI ESZKÖZ, ÉS MŰSZER FORGALMAZÁS
A megalapozott diagnózis felállításához sok mindenre szüksége van a kezelő állatorvosnak - kezdve a vérvételi eszközöktől a rendelői gyorstesztekig vagy a biokémiai analizátorig, de ide sorolhatnánk a képalkotó diagnosztikai eszközöket is, mint az ultrahang vagy a komputertomográf.
Megnézem
ÁLLATTENYÉSZTÉSI ESZKÖZ ÉS TECHNOLÓGIA
Anitech üzletáguknál minden megtalálható, ami állattenyésztéshez elengedhetetlen. Magába foglalja az eszközök kereskedelmét, komplett állattenyésztési technológiákat, projectek tervezését és telepítését, legyen szó baromfi-, sertés,- kiskérődző-, vagy szarvasmarha takarmányozásról, vagy akár szellőzés technikáról.
Megnézem
ÁLLATTARTÓTELEPI HIGIÉNIA ÉS SZAKTANÁCSADÁS
A Hygitech az Alpha-Vet Kft. Haszonállat üzletágának egy kisebb, de az elmúlt években a legdinamikusabban fejlődő ágazata, melyben minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy átfogó állattelepi, humán, valamint élelmiszeripari higiéniai megoldásokat nyújtsunk partnereinknek.
Megnézem
Previous slide
Next slide

ÁLLATGYÓGYSZER GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Állatgyógyszer fejlesztéseink azt a célt szolgálják, hogy a lehető legkevesebb antibiotikum felhasználása mellett gyors és kíméletes terápiát biztosítsunk mind a kedvtelésből tartott állatok, mind a gazdasági haszonállatok számára.

Takarmány-kiegészítők és vitamin forgalmazás

Huminsav tartalmú termékcsaládunk a fajlagos takarmány felhasználás csökkentésétől az általános immunállapot javításán keresztül, a specifikus toxikus anyagkötő képességig sok élettani folyamatot befolyásol kedvezően.

ÁLLATELEDEL, -FELSZERELÉS KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM

Olyan kiváló minőségű szuperprémium állateledeleket biztosítunk versenyképes áron vevőinknek, melyek mind fizikai jellemzőkben, mind pedig beltartalomban megfelelnek a legkiválóbb termékekkel szemben támasztott kritériumoknak is.

NÖVÉNY- ÉS TALAJKONDICIONÁLÓK GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Készítményeinkben nagy mennyiségben találhatók aminosavak, huminsavas és fulvosavak, amelyek javítjak növényeink stressztűrő képességet. Emellett elengedhetetlen makro-és mikro-elemeket is tartalmaznak.

ÁLLATORVOSI ESZKÖZ ÉS MŰSZER FORGALMAZÁS

A megalapozott diagnózis felállításához a kezelő állatorvosnak sok mindenre szüksége van, kezdve a vérvételi eszközöktől a rendelői gyorstesztekig, ultrahangig és röntgenig. Arra törekszünk, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára pontosan megfelelő, modern és kiváló ár/érték arányú terméket.

ÁLLATKÓRHÁZ

Kórházunk az 1972-ben felépített Székesfehérvári Állatkórház megszakítás nélküli jogutódja, mely magában hordozza a közel 50 év alatt felhalmozott szakmai tudást és emberi értékeket. Lelkes állatvédő kollégáink a kisállatokra családtagként tekintenek. Hivatásunk az állatok szeretete.

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ESZKÖZ ÉS TECHNOLÓGIA FORGALMAZÁS

Anitech üzletáguknál minden megtalálható, ami állattenyésztéshez elengedhetetlen. Magába foglalja az eszközök kereskedelmét, komplett állattenyésztési technológiákat, projectek tervezését és telepítését is. Legyen szó baromfi-, sertés,- kiskérődző-, szarvasmarha takarmányozásról, vagy akár szellőzés technikáról.

ÁLLATTARTÓTELEPI HIGIÉNIA ÉS SZAKTANÁCSADÁS

A Hygitech az Alpha-Vet Kft. haszonállat üzletágának legdinamikusabban fejlődő ágazata, melyben azon dolgozunk, hogy átfogó állattelepi, humán, valamint élelmiszeripari higiéniai megoldásokat nyújtsunk partnereinknek. Folyamatosan bővülő, Európa szinten egyedülálló portfóliónknak köszönhetően minden igényt tökéletesen ki tudunk elégíteni.

LEGFRISSEBB HÍREK

AlphaVet Governance Irányítási Szemlélet

Governance (G) szemléletmód

Szeretném megismertetni veletek a Governance (G) szemléletmódot, melynek legfőbb sarokkövei a transzparencia, igazságosság és sokszínűség.

KARRIER

CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS ÉPÍTSD VELÜNK A KARRIERED!

Beszállítóink