A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. minőségpolitikai nyilatkozata

 

Arra törekszünk, hogy vevőink az általuk igényeit állatgyógyászati termékek közül az Alpha-Vet Kft. által forgalmazott árukat, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatást értékeljék minden szempontból.

Az állatgyógyászati készítményekkereskedelme területén megszerzett eddigi sikereinkre alapozva célunk, hogy a beszállítóinkkal együtt hosszú távú, tervezhető, kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk veőinknek, elősegítve ezzel a magyar mezőgazdaság szereplőinek érvényesülését, állataink jóllétét.

Minőségpolitikán keretet ad minőségcéljaink kitűzéséhez.

Célunk megvalósításának eszköze:

Kiépítettük és alkalmazzuk és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Elkötelezettek vagyunk az alkalmazható követelmények teljesítése tekintetében.

Erőforrásaink:
A székesfehérvári telephelyünk minden igényt kielégítő logisztikai bázissal, korszerű gépparkal, felkészült vevőszolgálattal és szaktanácsadókkal biztosítja vevőink számára a világszínvonalú állatgyógyászati termékek széles skáláját!

Jövőkép:
Meggyőződésünk, hogy eddigi sikereink, a folyamatszemlélletű megközelítésnek, a folyamatos adatelemzésnek és gyors ragálóképességünknek köszönhetően tovább folytatódnak és még hosszú ideig állhatunk vevőink rendelkezésére. Stratégiai célunk, hogy nem csak hazai, de határon túli piacokon is jelentős szereplőkké válljunk!

Málits József

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti