A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. minőségpolitikai nyilatkozata

Az állatgyógyászati készítmények kereskedelme területén megszerzett eddigi sikereinkre alapozva célunk, hogy a beszállítóinkkal együtt hosszú távú, tervezhető, kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk veőinknek, elősegítve ezzel a magyar mezőgazdaság szereplőinek érvényesülését, állataink jóllétét.

Minőségpolitikán keretet ad minőségcéljaink kitűzéséhez.

Célunk megvalósításának eszköze:

Kiépítettük és alkalmazzuk és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Elkötelezettek vagyunk az alkalmazható követelmények teljesítése tekintetében.

Erőforrásaink:

A székesfehérvári telephelyünk minden igényt kielégítő logisztikai bázissal, korszerű gépparkkal, felkészült vevőszolgálattal és szaktanácsadókkal biztosítja vevőink számára a világszínvonalú állatgyógyászati termékek széles skáláját!

Jövőkép:

Meggyőződésünk, hogy eddigi sikereink, a folyamatszemléletű megközelítésnek, a folyamatos adatelemzésnek és gyors reagáló képességünknek köszönhetően tovább folytatódnak és még hosszú ideig állhatunk vevőink rendelkezésére. Stratégiai célunk, hogy nem csak hazai, de határon túli piacokon is jelentős szereplőkké váljunk!

Málits József

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti