Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. minőségpolitikai nyilatkozata

Az állatgyógyászati készítmények kereskedelme területén megszerzett eddigi sikereinkre alapozva célunk, hogy a beszállítóinkkal együtt hosszú távú, tervezhető, kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk veőinknek, elősegítve ezzel a magyar mezőgazdaság szereplőinek érvényesülését, állataink jóllétét.

Minőségpolitikán keretet ad minőségcéljaink kitűzéséhez.

Célunk megvalósításának eszköze:

Kiépítettük és alkalmazzuk és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Elkötelezettek vagyunk az alkalmazható követelmények teljesítése tekintetében.

Erőforrásaink:

A székesfehérvári telephelyünk minden igényt kielégítő logisztikai bázissal, korszerű gépparkkal, felkészült vevőszolgálattal és szaktanácsadókkal biztosítja vevőink számára a világszínvonalú állatgyógyászati termékek széles skáláját!

Jövőkép:

Meggyőződésünk, hogy eddigi sikereink, a folyamatszemléletű megközelítésnek, a folyamatos adatelemzésnek és gyors reagáló képességünknek köszönhetően tovább folytatódnak és még hosszú ideig állhatunk vevőink rendelkezésére. Stratégiai célunk, hogy nem csak hazai, de határon túli piacokon is jelentős szereplőkké váljunk!