BÉRES

A Béres Gyógyszergyár nem csupán egy cég, hanem egy magyar sikersztori is. Alapítása óta, 1989-tól, a vállalat az ikonikus Béres Csepp gyártására és forgalmazására specializálódott, és mára Magyarország legnagyobb magyar tulajdonban lévő gyógyszergyárává nőtte ki magát. Az alapító, id. dr. Béres József által teremtett szellemi örökség továbbél fia, dr. Béres József és a család második, sőt harmadik generációjának munkájában is.

A vállalat központja Budapesten található, míg gyártóbázisa Szolnokon működik. Nem csupán a hazai piacon van jelentős részesedése, amely 38%, de folyamatosan törekszik az innovációra és a termékfejlesztésre is. Magas minőségű termékei nem csak az egészség védelmét szolgálják, hanem a betegségek megelőzését és gyógyítását is.

Etikus és emberközpontú megközelítése révén az üzleti etikai normákat szigorúan tiszteletben tartja. Kommunikációjában korrekt és átlátható, és nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmód népszerűsítésére. A Béres Gyógyszergyár nem csak profitot termel, hanem nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre is fordítja.

Munkatársai magasan képzettek, és szaktudásuk a vállalat egyik alappillérének számít. Társadalmi szerepvállalása is jelentős: alapítványán keresztül egészségvédelmi, oktatási, kulturális és nemzeti célokat támogat. Cégként a Béres-értékek mentén, mint az emberi élet és egészség védelme, fejlesztés és innováció, szakértelem és minőség, etikus kommunikáció, üzleti tisztesség, emberközpontú munkahely, társadalmi és nemzeti felelősségvállalás, valamint a függetlenség, rugalmasság és hosszú távú tervezés, állnak az üzleti tevékenységük középpontjában.

Ebben az összefüggésben a Béres Gyógyszergyár missziója sokkal több, mint csupán üzleti vállalkozás. Az egészség védelmét és a társadalom egészségi állapotának javítását egyaránt szem előtt tartja, miközben aktívan részt vesz a hazai és nemzetközi piacon is.