CEVA

A Ceva-Phylaxia egy magyarországi vállalat, melynek története egészen 1912-ig nyúlik vissza. A cég eredetileg a Phylaxia Serumgyártó Rt. néven alakult, és a századforduló utáni időszakban vált az állategészségügy egyik meghatározó szereplőjévé. Az eltelt évtizedek alatt a vállalat számos változáson ment keresztül, beleértve névváltozatokat, tulajdonosváltásokat, de az alaptevékenység, az állatgyógyászati vakcinák fejlesztése és gyártása, változatlan maradt.

A Ceva-Phylaxia körülbelül 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, ami jól tükrözi a cég globális jelenlétét. Az állategészségügy területén tevékenykedik, különös tekintettel a baromfira, sertésre és más nagyállatokra alkalmazott vakcinákra. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és fejlesztésre (R&D), ami annak érdekében történik, hogy új, hatékony és biztonságos termékekkel lássa el a piacot. Ebben az összefüggésben a Ceva-Phylaxia több szabadalmat és engedélyt is szerzett, amelyek megerősítik innovatív képességeit.

Export szempontjából a Ceva-Phylaxia kiemelten fontos szereplő a magyar gazdaságban. Termékeit számos országba szállítja, és törekvése van arra, hogy minél több piacon legyen jelen. Ez a cég számára nem csupán gazdasági, hanem társadalmi felelősség is. A fenntarthatóság és a környezettudatosság is fontos elemei a vállalat működésének, ami megmutatkozik abban is, hogy több társadalmi kezdeményezést is támogat.

Összességében a Ceva-Phylaxia egy jelentős és elismert vállalat, amely komoly hozzájárulást tesz az állategészségügyhöz nemcsak Magyarországon, de világszerte is. A vállalat magas szakmai elismertséggel, valamint kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik. Ez a cég a magyar állategészségügy egyik igazi büszkesége, amely a jövőben is sokat ígér a terület fejlődéséhez.