DOPHARMA

A Dopharma egy holland központú, családi tulajdonú vállalat, mely 1969 óta van jelen az állatgyógyászati piacon. Kezdetben egy egyfős vállalkozásként indult, de az eltelt idő alatt komoly méretű vállalattá nőtte ki magát, ma már több mint 300 alkalmazottja van. A cég az évtizedek alatt folyamatosan fejlesztette és bővítette gyógyszertári portfólióját, hogy minél szélesebb körben tudjon segíteni az állattenyésztés területén.

A vállalat nemzetközi jelenlétét 10 helyi leányvállalat és mintegy 60 forgalmazói partner erősíti, emellett termékeit több mint hetven országban kínálják. Ez a széles elérhetőség azt bizonyítja, hogy a Dopharma megbízható és elismert szereplő az állatgyógyászati iparban.

A Dopharma kínálatában igen széles a termékskála, ami lehetővé teszi, hogy az állattenyésztők számos különböző egészségügyi problémára találjanak megoldást. Antibakteriális és parazitaellenes szerek mellett a portfólióban gyulladáscsökkentők, hormonális preparátumok, korrekciós termékek és táplálékkiegészítők is helyet kapnak. Ez a sokoldalúság teszi a Dopharmát kiemelkedően versenyképessé a piacon.

Összességében a Dopharma egy megbízható, családi tulajdonú vállalat, mely az elmúlt évtizedekben komoly szakértelmet és hitelességet épített fel az állatgyógyászati területen. Széles termékkínálatával és nemzetközi jelenlétével az egyik vezető vállalatnak számít ezen a specializált piacon.