DR. CLAUDERS

Dr. Clauder’s egy német vállalat, amely hosszú múltra tekint vissza az állateledelek terén. A cég nevét Dr. Heinrich Clauder alapítójáról kapta, aki szenvedélyesen elkötelezte magát az állatok egészségének és jólétének javítása mellett.
Az állateledelek gyártása során Dr. Clauder’s hangsúlyt helyez a minőségre és az összetevőkre. Az alapanyagok gondosan kiválasztottak, és a cég szigorú minőségellenőrzéseket alkalmaz a termelés minden szakaszában. A vállalat elkötelezett azáltal, hogy a lehető legjobb táplálékot nyújtsa a háziállatoknak.
A Dr. Clauder’s széles választékot kínál állateledelekből és kiegészítőkből, amelyek kutyák, macskák és más háziállatok számára készülnek. Ezek a termékek különféle igényeket fedeznek le, például speciális táplálkozási igényeket vagy életkorhoz kapcsolódó szükségleteket.
A vállalat továbbá folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az állatorvosi tudomány legfrissebb fejleményeivel és az állatok egészségének legjobb megőrzésével.
Dr. Clauder’s elkötelezett az állatvédelem és az állatjólét mellett, és támogatja különböző állatvédelmi szervezeteket és kezdeményezéseket.
A Dr. Clauder’s megbízható német állateledel gyártó, amelynek célja a házi kedvencek egészségének és boldogságának támogatása.