FLEXI

Világszerte kutyatulajdonosok milliói használnak egy egyedülálló német találmányt: a flexi visszahúzható pórázt. Az ötletet nem csupán 50 évvel ezelőtt fogalmazták meg, hanem ma már a világ több mint 90 országában a világ vezető márkája. 2010-ben a Flexi elnyerte az „Évszázad márkája” jeles díját.
A kutya több mint egy háziállat, a kutyával való séta az egyik legfontosabb közös tevékenység. Nem ez a legkevesebb, amit adhatunk nekik a feltétel nélküli társaságért, szeretetért és barátságért?
A nagy örökséggel rendelkező vállalatoknak képesnek kell lenniük arra, hogy ikonikus termékeiket a mai kihívásoknak megfelelően fejlesszék. Minden új terméknek valamilyen módon felül kell múlnia a meglévőt, és még ötletesebbnek vagy még jobbnak kell lennie. Számukra ez mindig egy nagyteljesítményű sport.
A behúzható hajlékony pórázokat a Hamburg melletti Bargteheide-ben található családi vállalkozásunkban tervezik és gyártják. Itt több mint 300 alkalmazott dolgozik azon, hogy a kutyák számára a jó élet ígéretét valóra váltsa, Németországban és több mint 90 különböző országban.