FLEXTIM INDUTSRY

Széles körű megoldást kínálnak tevékenységükhöz, a bio-biztonsági szint növeléséhez: Állati hulla és melléktermék-égetőktől kezdve a hulladékkezelő berendezéseken keresztül, korszerű tisztítórobotokon és hatékony fertőtlenítőberendezésekig bezárólag.

Eszközeik, termékeik állattenyésztő gazdaságok (szarvasmarha, juh, kecske, sertés, baromfi), állatorvosi rendelők vagy akár állatorvosi mentők számára is kiváló megoldást jelenthetnek a piacon.

Az általuk kínált megoldásokkal az ügyfelek optimális állatjóléti körülményeket, pontos és gyors állatorvos diagnosztikát biztosítanak. Innovatív felszereléseikkel kezeléseket végezhetnek el igen széles körben.

Termékportfólió:

IncinerPro® – állati hulla és melléktermék égetők

Állati hullaégetőket kínálnak, a gazdaságok magasabb szintű bio-biztonsági szint elérése érdekében. Mobil valamint helyhez kötött, kis és nagy kapacitású égető berendezéseket gyártanak az állati hullák és hulladékok gyors, hatékony és szakszerű elégetéséhez.

EVO Cleaner – mosó, tisztitó robotok sertéstelepek részére

Tisztító robot sertés, baromfi vagy szarvasmarha istálló tisztításához. Önálló munkavégzésre alkalmas, önjáró. Programozható, az emberi munka helyettesítésre is bizonyos mértékig alkalmas. Felhőalapú szolgáltatással, WiFi és 4G kapcsolattal rendelkezik.

Fertőtlenítő eszközök, berendezések – járművek, személyek, helyiségek

Automata tisztítókapuk a személyzet és a járművek (személygépjárművekhez és teherautókhoz, kamionokhoz) számára egyaránt. Mobil fertőtlenítő berendezések helyiségek és gépek tisztításához, fertőtlenítéséhez.