FORAN

Az 1974-ben alapított Foran Equine úttörő név a lókiegészítő iparban. A jó hírű Foran Healthcare Limited márka leányvállalataként a Foran Equine mindig is arra törekedett, hogy olyan elit táplálékkiegészítő-kínálatot állítson elő, amely megfelel a humán és gyógyszerészeti minőségű szabványoknak, miközben kielégíti a lovakkal foglalkozó vásárlóik igényeit.

A mélyreható tudományos kutatás és fejlesztés iránti rendíthetetlen elkötelezettségük lehetővé tette számukra, hogy piacvezetővé váljanak a speciális lóegészségügy és a teljesítménytápok terén.

2013-ban egyesítették erőiket a Connolly’s RED MILLS-szel, annak az elkötelezettségüknek a részeként, hogy a lovak táplálkozási és teljesítményigényének a lehető legátfogóbb módon történő támogatása terén az élen járjanak.

A Foran Equine több mint 60 termékből álló innovatív termékválasztéka világszerte több mint 50 országban széles körben elérhető, és kifejezetten a lovak egészségének fokozására és teljesítményének optimalizálására lett kifejlesztve. Házon belüli multidiszciplináris csapatuk vezeti a több mint 45 évnyi kutatás és fejlesztés által támogatott, tudományosan összeállított termékeik fejlesztését, hogy megfeleljenek a lovak igényeinek a különböző szakágakban.

A speciális lótáplálás és -egészségügy piacvezetőjeként értik, hogy mi szükséges a legkiválóbb kiegészítők létrehozásához, amelyek fokozzák az egészséget és a teljesítményt, miközben kiegészítik a választott takarmányt.

A Connolly’s RED MILLS csoport részeként, a Foran Equine tudja, hogy a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával, a minőség és a biztonság fokozása érdekében a legfejlettebb tudományos módszerekkel kombinálva tudja elérni a lovak tökéletes táplálását. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatuk, egyedülálló tudományos technikákkal és azzal a szenvedéllyel, hogy a lovat helyezik minden tevékenységük középpontjába, táplálékkiegészítőiket úgy tervezik, hogy segítik a lovakban rejlő lehetőségek csúcsát elérni.