HUVEPHARMA

A Huvepharma egy 2000-ben alapított, nemzetközi hírű gyógyszeripari vállalat, amely elsősorban állatgyógyászati termékek gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég székhelye Bulgáriában van, de világszerte több országban is jelen van, beleértve az Egyesült Államokat, az Európai Uniót és Ázsiát is.

A vállalat termékskálája igen széles: antibiotikumoktól kezdve probiotikumokon és enzimeken át, egészen speciális oltóanyagokig terjed. Fő célpiacai a baromfi-, sertés- és marhatenyésztők, de emellett kisállatokra és emberekre is gyártanak egészségügyi termékeket. A Huvepharma különösen erős a kutatás-fejlesztés terén, és nagy hangsúlyt fektet az innovatív termékek kifejlesztésére.

Egyik fő erénye, hogy a teljes ellátási láncot kézben tartja: a kutatástól kezdve a gyártáson át, egészen a forgalmazásig. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan reagáljanak a piaci igényekre és szükségletekre.

A cég nemcsak a termékek hatékonyságára koncentrál, de a fenntarthatóság és az állatjólét is fontos szempont számukra. Ebben az összefüggésben több olyan terméket is fejlesztettek, amelyek minimalizálják az antibiotikumok használatát az állattenyésztésben.

A Huvepharma tehát egy dinamikusan növekvő, innovatív és sokoldalú vállalat, amely a gyógyszeriparban betöltött szerepével nem csak az állattenyésztést, de az emberi egészségügyet is pozitívan befolyásolja.