IDEXX LABORATORIES

Az Idexx Laboratories egy 1983-ban alapított amerikai cég, melynek központja Maine államban található. A vállalat az egyik vezető szereplő az állatorvosi diagnosztikai piacokon, és termékei széles körben alkalmazottak kisállatok (kutyák, macskák), nagyállatok (marhák, lovak) és akvakultúrák számára.

Termékei között megtalálhatóak vér- és vizelettartalmi tesztek, digitális képalkotó rendszerek, és menedzsment szoftverek állatorvosi praxisok számára. Az Idexx számos más iparághoz, például vízminőség-ellenőrzéshez és élelmiszerbiztonsághoz is kínál megoldásokat.

A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait, és szerte a világon jelen vannak, így az állatorvosok és állattenyésztők könnyen hozzáférhetnek az innovatív diagnosztikai eszközökhöz és tesztekhez.

Ezen felül, az Idexx komolyan veszi a fenntarthatóságot és az állatjólétet, és törekszik ezeket az értékeket beépíteni termékeikbe és üzleti modelljükbe. Az eredmény egy olyan cég, amely hozzájárul az állategészségügy javításához és az állattartás felelősségteljesebbé tételéhez.