IDEXX

Az IDEXX Laboratories piacvezető nemzetközi cég a diagnosztikai és szoftvermegoldások területén, amelyek segítik az állatorvosokat, az állattenyésztőket és a laboratóriumokat az állatok egészségének és jólétének javításában. Az IDEXX a diagnosztikai és informatikai innovációk vezetőjeként az évtizedek során kiváló hírnevet szerzett az állatorvosi és az állattenyésztési iparágakban.

Termékportfólió:

Az IDEXX széles termékportfóliójában számos kategória található, amelyeket az állatok egészségének felügyeletére és a diagnózisokra használnak. A vállalat fő termékkategóriái a következők:

  1. Klinikai Kémia és Hematológia: Az IDEXX számos diagnosztikai eszközt és tesztet kínál, amelyek segítik az állatorvosokat az állatok vérképének és biokémiai paramétereinek ellenőrzésében. Ezek a tesztek kulcsfontosságúak az állatok egészségének diagnosztizálásában és kezelésében.
  2. Immunodiagnosztika: Az IDEXX immunodiagnosztikai teszteket fejlesztett ki, amelyek segítik a betegségek korai felismerését és az állatok immunrendszerének vizsgálatát.
  3. Molekuláris Diagnosztika: A vállalat molekuláris diagnosztikai tesztekkel és eszközökkel segíti a genetikai rendellenességek és fertőző betegségek azonosítását.
  4. Mikrobiológia és Parazitológia: Az IDEXX kínál mikrobiológiai és parazitológiai teszteket, amelyek segítik a baktériumok és paraziták azonosítását és kezelését.
  5. Vírusdiagnosztika: A vállalat olyan vírusdiagnosztikai teszteket kínál, amelyek segítik a vírusok kimutatását és ellenőrzését az állatoknál.
  6. IDEXX VetConnect PLUS: Ez egy online platform, amely lehetővé teszi az állatorvosoknak és a laboratóriumoknak, hogy gyorsan és hatékonyan megosszák és kezeljék az állatdiagnosztikai eredményeket és információkat.

Az IDEXX elkötelezett a kutatás és fejlesztés iránt, és folyamatosan törekszik új és innovatív diagnosztikai eszközök és megoldások kifejlesztésére. Az állatok egészségének és jólétének javítása érdekében széleskörű oktatási és támogató anyagokat is biztosít az állatorvosoknak és állattenyésztőknek.

Az IDEXX Együttműködés és Társadalmi Felelősségvállalás:

Az IDEXX vállalat szerte a világon működik, és közösségi kezdeményezéseket is támogat az egészségügyi oktatás és a fenntarthatóság terén. Az állatok egészségének és a környezet védelmének előmozdítása fontos része a vállalat küldetésének.

Az IDEXX Laboratories elismert szereplő a diagnosztikai és informatikai megoldások területén, amelyek hozzájárulnak az állatok egészségének és jólétének javításához. Termékportfóliójuk és innovációik hozzájárulnak az állatok diagnózisának és kezelésének hatékonyságához, és segítenek az állatorvosoknak és állattenyésztőknek a jobb döntéshozatalban és az állatokkal való gondoskodásban.