KERCKHAERT

Céginformáció:

A Kerckhaert egy holland székhelyű vállalat, amelyet 1906-ban alapítottak. Az évtizedek során a vállalat a világ egyik vezető lópatkoló és lovasipari felszerelés gyártójává vált. A Kerckhaertnek szerte a világban számos leányvállalata és disztribúciós partnere van, és hosszú múltra tekint vissza a lópatkolási és lovasipari szakmában.

Termékportfólió:

A Kerckhaert termékportfóliója a következő fő kategóriákra összpontosít:

  1. Lópatkolási Felszerelések: A vállalat az egyik vezető gyártója a lópatkolási felszereléseknek, beleértve a patkókat, patkolásokat, patkolás eszközöket és egyéb szükséges eszközöket. A Kerckhaert patkói különféle méretekben és típusokban kaphatók, hogy kielégítsék a lópatkolás szakembereinek és lópatkolóknak az igényeit.
  2. Lovascipők és Kiegészítők: A vállalat lovascipőket és kiegészítőket is gyárt, amelyek kényelmesek és strapabíróak. Ezek a termékek a lovasok számára kényelmet és biztonságot nyújtanak a lovaglás során.
  3. Lópatkolási Szolgáltatások: A Kerckhaert nemcsak felszereléseket és termékeket kínál, hanem lópatkolási szolgáltatásokat is. Képzett szakembereik segítenek az ügyfeleknek a lópatkolási feladatokban és problémák megoldásában.
  4. Lópatkolási Képzések: A vállalat képzéseket és oktatási programokat is kínál lópatkolási szakembereknek, hogy fejlesszék szakértelmüket és készségeiket ezen a területen.

A Kerckhaert hosszú évtizedek óta kiemelkedő minőségű lópatkolási felszereléseket és lovasipari termékeket kínál a világ minden részén. Azok, akik a lovasiparban tevékenykednek vagy lópatkolással foglalkoznak, megbízhatnak a Kerckhaert minőségében és szakértelmében. A vállalat elkötelezett a lovak egészségének és jólétének támogatása iránt, és folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait a lovasipar és a lópatkolás területén.