NEOGEN

Céginformáció:

A Neogen Corporation 1982-ben alakult és székhelye Lansingben, Michigan államban, az Egyesült Államokban található. A vállalat az élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi területen tevékenykedik, és globális jelenléttel rendelkezik, számos országban kínálva termékeket és szolgáltatásokat. A Neogen célja az élelmiszerbiztonság javítása, a mikrobiológiai és kémiai elemzések segítségével, valamint az állategészségügyi diagnosztika területén nyújtott innovatív megoldásokkal.

Termékportfólió:

A Neogen széleskörű termékportfóliót kínál, amely az alábbi fő területekre összpontosít:

  1. Élelmiszerbiztonsági Tesztek: A vállalat olyan laboratóriumi tesztkészleteket és tesztrendszereket fejleszt, amelyek segítenek az élelmiszerbiztonság ellenőrzésében. Ezek a tesztek például segítenek az élelmiszerrel terjedő kórokozók, allergének és egyéb káros anyagok kimutatásában.
  2. Molekuláris Diagnosztika: A Neogen molekuláris diagnosztikai eszközöket kínál, amelyek segítik az állatbetegségek diagnosztizálását és az állategészségügyi ellenőrzést. Ez magában foglalja a PCR (polimeráz láncreakció) alapú teszteket és genetikai vizsgálatokat.
  3. Állatgyógyászati Tesztek: A vállalat állatgyógyászati teszteket kínál az állatok egészségének ellenőrzésére és betegségek diagnosztizálására, beleértve a kis- és nagyállatokat egyaránt.
  4. Környezetvédelmi Tesztek: A Neogen olyan környezetvédelmi teszteket kínál, amelyek segítenek az ipari szennyezés és a környezeti szennyezés ellenőrzésében és kimutatásában.
  5. Higiéniaellenőrzés: A vállalat higiéniaellenőrző megoldásokat kínál, amelyek segítenek az élelmiszeripari létesítményekben és az élelmiszerfeldolgozás során a higiéniának és a mikrobiológiai biztonságnak megfelelni.
  6. Allergének Kimutatása: A Neogen allergének kimutatására szolgáló teszteket fejlesztett ki az élelmiszeriparban, hogy segítse a vállalatokat az allergének ellenőrzésében és az allergiás reakciók elkerülésében.

A Neogen elkötelezett az élelmiszerbiztonság, az állategészségügy és a környezetvédelem terén nyújtott innovatív megoldások iránt. Termékeik és szolgáltatásaik hozzájárulnak az élelmiszerbiztonság fenntartásához, az állatok egészségének megőrzéséhez és a fenntartható környezethez.