SAMSUNG

Céginformáció:

A Samsung Healthcare az orvosi képalkotó berendezések, orvosi diagnosztikai eszközök és egészségügyi informatikai megoldások terén aktív. Az üzletág az egészségügyi szektorban a technológia és az innováció összekapcsolására összpontosít, és számos olyan eszközt és rendszert fejleszt, amelyek segítik az orvosokat a pontos diagnózisok készítésében, az egészségügyi ellátás javításában és a betegek gondozásában.

Termékportfólió:

A Samsung Healthcare termékportfóliója széleskörű és magában foglalja az alábbi termékkategóriákat:

  1. Ultrahangkészülékek: Az ultrahangtechnológia az orvosi diagnózisok egyik alapvető eszköze. A Samsung Healthcare ultrahangkészülékei magas minőségű képalkotást és különböző alkalmazásokat kínálnak.
  2. Digitális röntgenrendszerek: Az üzletág digitális röntgenrendszerei lehetővé teszik a röntgenvizsgálatok gyors és hatékony elvégzését és kiváló minőségű képek rögzítését.
  3. CT (számítógépes tomográf) gépek: A számítógépes tomográf gépek precíz és részletes képeket készítenek, és segítik az orvosokat a sérülések, daganatok és egyéb egészségügyi problémák diagnosztizálásában.
  4. Mágneses rezonancia képalkotók (MRI): Az MRI-berendezések nem invazív képalkotást tesznek lehetővé a test belső részeiről, és fontosak a pontos diagnózisokhoz.
  5. Digitális patológia: Az üzletág digitális patológiai rendszerei lehetővé teszik a sejtek és szövetek vizsgálatát digitális formában, ami elősegíti a gyorsabb diagnózisokat és az orvosi információk megosztását.
  6. Egészségügyi informatikai megoldások: A Samsung Healthcare számos informatikai megoldást kínál, amelyek segítik az egészségügyi intézményeket az adatkezelésben, a beteginformációk kezelésében és az egészségügyi folyamatok hatékonyabbá tételében.

A Samsung Healthcare az innováció és a minőség iránti elkötelezettsége révén hozzájárul az egészségügyi szektor fejlődéséhez és a betegek jobb ellátásához világszerte. A vállalat célja, hogy lehetővé tegye az orvosok és az egészségügyi szakemberek számára a pontosabb diagnózisokat, a hatékonyabb kezeléseket és a gyorsabb betegellátást, ezzel hozzájárulva a betegségek korai felismeréséhez és a jobb egészségügyi eredmények eléréséhez.