TRIXIE

A TRIXIE a születéstől az öregkorig, otthon és kiránduláson, játékhoz és sporthoz, valamint minden évszakban megfelelő termékekkel kíséri Önt és kedvencét.
Ennek során nem csak a fajták eltérő preferenciáit és igényeit veszikk figyelembe, hanem szem előtt tartják az aktuális trendeket is.
Röviden: a TRIXIE termékkínálatában minden állatbarát számára van valami megfelelő. Ez nemcsak a 6500 darabos széles termékválasztékuknak, hanem a kiváló ár-érték aránynak is köszönhető.
Számos termékcsaládukat házon belül fejlesztik ki, próbálják ki és tesztelik szakemberek és tervezők. A külső állatszakértők és fejlesztők tanácsainak integrálása szintén fontos szerepet játszik. A magas minőségi előírások és azok állatbarát megvalósítása ugyanolyan fontos számukra, mint a panaszok gondos kezelése.
A TRIXIE 1974-es alapítása óta folyamatosan nő a házi kedvencek szeretete, és ma már egészen más követelmények vonatkoznak rá, mint korábban. Ezért a TRIXIE-nél nagy felelősséget éreznek a fenntarthatóság és a társadalmi elkötelezettség tekintetében. Folyamatosan változtatják és adaptálják folyamataikat, hogy optimalizálják és fokozzák azokat.
A TRIXIE története egy három és fél tonnás teherautóval és egy dánnal kezdődött. Amikor Bonnik Hansen üzletember kutyapórázokkal, játékokkal és rágócsontokkal megrakta teherautóját, nem is sejtette, hogy egyszemélyes vállalkozása európai piacvezetővé fejlődik.
Napjainkban a világ 100 országában található több, mint 8500 szaküzlet, mintegy 6500 kutya-, macska-, madár-, kisállat- és hüllő-terméket lát el németországi tarpi központjából.
Cégüknek több mint 600 állandó alkalmazottja és több mint 100 ideiglenes állása van. 50 helyszíni szerviz munkatárs gondoskodik ügyfeleikről Németországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban. Oktató cégként kilenc különböző szakma számára kínálnak képzést.