WASHPOWER

Céginformáció:

A Washpower egy dán vállalat, amely Dánia közép-nyugati részén található. A vállalatot Jakob Soendergaard és Glenn Pedersen alapította 2016-ban. Ami korábban hobbi volt, mára egészséges vállalkozássá vált, 40 alkalmazottal, széles termékpalettával, valamint több mint 30 országban működő kereskedőhálózattal és ügyfélkörrel. A gyors növekedés ellenére termékeink magas minőségi színvonalat képviselnek, és nagy szenvedélyünk a mosási megoldások fejlesztése a robottechnológiában.

A Washpower erős és megbízható szereplője a mosástechnikai piacnak, ahol mind a vezetőség, mind az alkalmazottak azt tapasztalják, hogy minden nap valami fontosnak a részesei.

Képzett munkatársainkat az innováció és a leleményesség hajtja, és arra összpontosítanak, hogy a legjobb megoldásokat hozzák létre mind a partnerek, mind a végfelhasználók számára. Ambiciózusok a maguk és partnereik nevében. A Washpower a piac legjobb mosási termékeinek kifejlesztéséről szeretne ismert lenni, és bebizonyítani, hogy miért az automata mosórendszerek jelentik a jövőt az iparágon belül.

A mezőgazdaság számára készült csúcstechnológiás mosási megoldásokat Dániában gyártják.

A Washpower több éve fejleszt felhasználóbarát, robusztus és műszaki megoldásokat kompromisszumok nélküli minőségben. Arra összpontosítanak, hogy egészségesebb munkakörnyezetet, nagyszerű higiéniai és jobb anyagi feltételeket biztosítsanak ügyfeleiknek a működésükhöz.. A Washpower szilárd anyagokkal és átgondolt tervezéssel, a Washpower egyszerű mosási megoldásokat kínál a piac által megkövetelt funkciókkal és technológiával.

Termékportfólió:

A Washpower termékportfóliója a mezőgazdasági és a mosó robotokra összpontosít. Az általuk kínált robotok lehetnek olyan eszközök, amelyek automatizáltan tisztítják és karbantartják a traktorokat, kombájnokat, fejőházakat és istállókat.

A robotok célja, hogy megkönnyítsék a mezőgazdasági gépek karbantartását és hosszabb élettartamot biztosítsanak. Ezenkívül az automatizált tisztítási folyamatok hatékonyabbá teszik a gazdálkodást és időt takarítanak meg a termelők számára.