ZOETIS

Céginformáció:

A Zoetis egy vezető vállalat az állatgyógyászatban, amely a világ több mint 100 országában van jelen. A vállalat 2013-ban vált független vállalattá a Pfizer állatgyógyászati üzletágának kiszervezésével. A Zoetis fő célja az állatok egészségének és jólétének javítása, valamint az állatgazdálkodás hatékonyságának növelése.

Termékportfólió:

A Zoetis széleskörű termékportfóliót kínál, amely az állatgyógyászati és állategészségügyi területekre összpontosít. A portfólió a következő fő területekre összpontosít:

  1. Gyógyszerek és vakcinák: A Zoetis olyan állategészségügyi gyógyszereket és vakcinákat kínál, amelyek segítik az állatok egészségének megőrzését és a betegségek elleni védelmet. Ezek a termékek kiterjednek a kisállatoktól a nagyállatokig, és tartalmazhatnak antibiotikumokat, parazitaellenes szereket, fertőzésgátlókat és oltóanyagokat.
  2. Diagnostics (Diagnosztikai eszközök): A Zoetis diagnosztikai eszközökkel segíti az állatorvosokat és állatgazdálkodókat a pontos diagnózisok készítésében és az állatok egészségügyi problémáinak azonosításában.
  3. Biotechnológia: A vállalat biotechnológiai megoldásokat is kínál, amelyek segítik a genetikai kutatást és az állatok szaporítását.
  4. Egészségügyi és Menedzsment Programok: A Zoetis olyan programokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik az állatgazdálkodókat az állatok egészségének és jólétének fenntartásában, valamint a gazdálkodási folyamatok hatékonyságának növelésében.
  5. Tanácsadás és Képzés: A vállalat állatorvosoknak és állatgazdálkodóknak is tanácsadási és képzési szolgáltatásokat nyújt, hogy segítse őket az állatok gondozásában és a gazdálkodás optimalizálásában.

A Zoetis elkötelezett az állatok egészségének és jólétének javítása, és termékeik és szolgáltatásaik hozzájárulnak a világ élelmiszerellátásához, az állatok egészségéhez és a gazdálkodás fenntarthatóságához. A vállalat globális hálózata és széleskörű termékportfóliója lehetővé teszi számukra, hogy az állatgazdálkodók és az állatorvosok számára hatékony megoldásokat nyújtsanak az állatokkal kapcsolatos egészségügyi és gondozási kihívásokra.