Állatorvosi műszer és eszköz forgalmazás

Az Alpha-Vet cégfilozófiájának középpontjában a partnereink állnak. Arra törekszünk, hogy az állatgyógyszerek mellett a munkájukhoz szükséges összes többi dolgot is megkapják nálunk – ezért hoztuk létre az Alpha-Vet eszköz és műszer üzletágát, a Vettech-et.

Önök nyugodtan foglalkozhatnak a gyógyítással, a beszerzés a mi dolgunk!

A megalapozott diagnózis felállításához sok mindenre szüksége van a kezelő állatorvosnak – kezdve a vérvételi eszközöktől a rendelői gyorstesztekig vagy a biokémiai analizátorig, de ide sorolhatnánk a képalkotó diagnosztikai eszközöket is, mint az ultrahang vagy a komputertomográf (CT).

És a diagnózis csak az első lépés – a beavatkozás elvégzéséhez fel kell szerelni a műtőt olyan berendezésekkel, mint például a műtőasztal, altatógép, monitor, temokauter, endoszkóp – és a lista természetesen még hosszasan folytatható. A rendelői igények szintje nagyon széles – egy ivartalanításhoz természetesen nem szükségesek olyan kifinomult, nagy értékű eszközök, mint egy agyműtéthez. Arra törekszünk, hogy valamennyi partnerünk számára megtaláljuk a neki pontosan megfelelő, modern, ugyanakkor kiváló ár/érték arányú terméket.

Van azonban valami, amiből nem engedünk – és ez a minőség. Meggyőződésünk, hogy a tartós kapcsolat alapja minden területen a vevői elégedettség, ehhez pedig kiváló termékekre van szükség. Az Alpha-Vet ennek a filozófiának a jegyében már 31 éve szolgálja ki visszatérő vásárlóit, ezt a hagyományt viszi tovább a Vettechüzletág is.

2019-ben elkészült áruházunkban egyedülálló bemutatótermünk, az Alpha-Vet (Anitech) Remény utcai telepén létrehoztunk egy többfunkciós, színvonalas kivitelű bemutatótermet, mintegy 40 m2 üvegfallal körülvett, klimatizált helyiségben. Alapfunkciója, hogy igényes módon bemutatásra kerüljenek és állandóan ki legyenek állítva az Alpha-Vet által forgalmazott közepes és nagy értékű állatorvosi berendezések. Másrészt ügyeletet tartunk, hogy az ide érkező érdeklődők meg tudják tekinteni az eszközöket és információt kapjanak a vásárlásokhoz, vagy a demókhoz első kézből szakembereinktől. A terem alkalmas arra is, hogy mini tanfolyamokat, workshop-okat tartsunk, melyek nemcsak üzleti céllal, hanem kimondottan szakmai segítségnyújtás, továbbképzés céljával történnek.

Felkeltettük érdeklődését?

További hasznos információkért keresse fel ágazatunk weboldalát!