Állattartótelepi higiénia és szaktanácsadás

Az állattenyésztés üzleti jövedelmezősége a higiéniával kezdődik.  Ez az oka annak, hogy egész Európában évtizedek óta támogatjuk a mezőgazdasági vállalkozásokat innovatív higiéniai termékeinkkel és komplett megoldásainkkal.

A hatékony fertőtlenítés alapja a szennyeződések alapos eltávolítása, vagyis a gondos takarítás, tisztítás.

A fertőtlenítés a tartási technológia szerves része, s mint olyan, egy folyamatos tevékenység, melyet pontos szabályok szerint betartva minden részletre kiterjedően kell elvégezni. Üzletágunk tisztító- és fertőtlenítő szerek forgalmazásával, valamint komplex járványvédelmi és farmhigiéniai programok megvalósításával és annak felügyeletével egyaránt foglalkozik.

A Hygitech az Alpha-Vet Kft. Haszonállat üzletágának egy kisebb, de az elmúlt években a legdinamikusabban fejlődő ágazata, melyben minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy átfogó higiéniai megoldásokat nyújtsunk partnereinknek. Folyamatosan bővülő, Európa szinten egyedülálló portfóliónknak köszönhetően minden igényt tökéletesen ki tudunk elégíteni.  Cégünk a higiéniai piacon 1998 óta tevékenykedik.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereink igényeiknek megfelelően a termékértékesítéstől a szaktanácsadáson keresztül egészen a tisztítási- és fertőtlenítési szolgáltatásig. Hosszútávú együttműködésben gondolkodunk, emiatt számunkra az elégedett vevő a legfontosabb.

Felkeltettük érdeklődését?

További hasznos információkért keresse fel ágazatunk weboldalát!