Állateledel – felszerelés kis- és nagykereskedelem

tapfutar logoAz Alpha-Vetnél az ügyfelek állnak a középpontban: a gazdákkal és a Pet üzletágban érdekelt felekkel 10 fős értékesítő–szaktanácsadó csapatunk tartja a kapcsolatot. Értékesítési hálózatunk lefedi az ország teljes területét, saját állatpatika hálózattal rendelkezünk, a kisállat tulajdonosok számára pedig létrehoztuk az AlphaZoo franchise hálózatot, amely számukra biztosítja a keresett állateledelt, takarmány kiegészítőket és felszereléseket.

A lehető legszélesebb termékválasztékot kínáljuk a viszonteladók és a végfelhasználók részére egyaránt. Nagykereskedelmi tevékenységünknek Közép- Európában egyedülálló hátteret biztosít az 1 milliárdot meghaladó beruházással létrehozott 6000 m2 –es állateledel és felszerelés raktárunk, ahol a jelenkor elvárásainak megfelelő színvonalú viszonteladói kiszolgálást tudtunk megvalósítani.

A vevői igények kielégítését robusztus technikai háttér és a jól képzett, lelkes dolgozói csapat teszi lehetővé. A felvett rendelések kiszállítására saját tulajdonú, speciálisan felszerelt jármű flottát és az egész országot lefedő logisztikai rendszert építettünk ki. Emellett több szállítmányozó céggel is kapcsolatban állunk, így az egyedi igényeket is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

Olyan kiváló minőségű szuperprémium állateledeleket tudunk versenyképes áron vevőinknek biztosítani, melyek mind fizikai jellemzőkben, mind pedig beltartalomban megfelelnek a legkiválóbb termékekkel szemben támasztott kritériumoknak is.

A fő elemek kiegyensúlyozott aránya nemcsak az állat jó egészségéről és fizikai állapotának fenntartásáról gondoskodik, de a nagyszerű ízhez is elengedhetetlen. Termékeink fejlesztésénél kulcsfontosságú az ízletesség kérdése. A saját termékeink génkezelt alapanyagok kizárásával készültek, a felhasznált húsok mindig egészséges állományból származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak. Tápjaink mesterséges tartósítószerek és színezékek felhasználása nélkül készült eledelek. Saját márkás állateledeleink fejlesztése során soha nem hajtottunk végre állatokon kísérleteket.

 

CSAK A LEGJOBBAL ELÉGSZÜNK MEG!

Az Alpha-Vet több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiemelkedő minőségű állateledelek forgalmazásának területén.

Erre a tapasztalatra építve kezdte el 2016-ban saját márkás termékportfóliójának kialakítását HAPPY&FIT néven. Mára a teljes termékpaletta 47 SKU-val rendelkezik a prémium és szuperprémium száraz termékektől, a konzerveken át a jutalomfalatokig, és ez még csak a kezdet!

A HAPPY&FIT termékcsalád legfontosabb ismérve a német minőség – hiszen minden száraz eledelt és konzervet olyan német gyártók készítenek, akik komoly minőségellenőrzési szabványokkal dolgoznak.

A kereslet jelentősen megnőtt az egyedi fehérjetartalmú, hipoallergén és gluténmentes termékek iránt, éppen ezért fejlesztettünk olyan termékeket, amelyek hipoallergén minősítésűek.

kiváló minőségű összetevőkkel állunk vásárlóink és Kedvenceik rendelkezésére. A receptúrák kialakításánál fontos szempont volt, hogy olyan állati eredetű fehérjékkel, gyógynövényekkel, zöldségekkel vagy gyümölcsökkel egészítsük ki az összetevők listáját, amelyek segíthetik
Kedvenceink jóllétének biztosítását. A konzervek olyan szuperfood összetevőket is tartalmaznak, mint a sáfrányos szeklice olaj, aloe vera, sütőtök vagy mangó.