ALPHAZOO franchise

Az első magyar tulajdonú állateledelt és -felszereléseket kínáló üzlethálózat. Az ALPHAZOO boltjaiban minden megtalálható amire egy kisállatnak, illetve gazdijának szüksége lehet. Áruházaink a lehető legkedvezőbb áron kínálják a legismertebb és legmegbízhatóbb magyar és külföldi gyártók termékválasztékát. A hálózat szakmai hátterét az ország legmeghatározóbb, állatgyógyszereket, állateledeleket és állatfelszerelési cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, a több évtizedes állatkórházi és állatorvosi szakmai múlttal rendelkező Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. adja.

Szakembereink kiemelkedő tudása és az évtizedek során összegyűjtött tapasztalatok jelentik a garanciát arra, hogy az ALPHAZOO minden kedvenc számára legmegfelelőbb dolgot kínálja, legyen szó akár felszerelésekről, akár eledelekről, vagy gyógyszerekről.

Áruházaink jellemzően 100-200 m2-es szaküzletek, azonban több 500 m2 feletti áruházunk is van országszerte. Kiemelt célunk, hogy Magyarországon minden 20 000 főnél nagyobb lakosú városban legyen ALPHAZOO partnerüzletünk. Ezen törekvésünket a Magyar Franchise Szövetség díjjal ismerte el, hisz az ALPHAZOO kapta 2012-ben az Év legdinamikusabban fejlődő franchise-nak járó elismerést.

Az ALPHAZOO franchise rendszert azzal a céllal dolgoztuk ki, hogy a háziállatukat családtagként, barátként kezelő, állatbarát vásárlókat a franchise tagjai kis, vagy közepes méretű, könnyen elérhető szaküzletekben, színvonalas szaktudásra támaszkodva, egységes arculattal és marketing tevékenységgel támogatva, minőségi állateledelekkel és kiegészítőkkel, valamint gyakorlati tanácsokkal és igényes eladási kultúrával szolgálják ki.
Rendszerünk célja, hogy ellensúlyozza a multinacionális vállalatok, hipermarketek térnyerését, emelje az állateledel-értékesítés szakmai színvonalát, és a franchise hálózathoz történő csatlakozás lehetőségével megmentse a magyar állateledel kereskedőket a külföldi tulajdonú hipermarketek üzletpolitikájának eredményeként reális kockázatot jelentő tönkremeneteltől, bezárástól.

Az ALPHAZOO franchise rendszer tartalmazza mindazokat a piaci ismereteket, szolgáltatásokat, mindazt a know-how-t, arculatot és védjegyet, eladástechnikát, informatikailag támogatott áruforgalmi nyilvántartási és értékesítési számítástechnikai rendszert, amelyek összességükben képessé teszik az átvevőt a kereskedelmi hálózat tagjaként való működésre.

További információkat az ALPHAZOO franchise rendszeréről ide kattintva talál.

{loadmoduleid 208}