A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Grandopet.hu – online shop Gazdiknak, kedvencük boldogságáért

tapfutar logoA grandopet.hu webáruház szívélyes állatbaráti üdvözlettel várja vásárlóit online platformján, ahol a Gazdik közel 8000 cikk közül választhatnak a kis labdától a szuperprémium kutya- és macska eledeleken és vitaminokon át, bolha-kullancs irtókig, mindenféle finomság és felszerelés közül, ami két-négy-nyolc vagy akár nulla lábú kedvenceik szemének, szájának ingere.

A gazdag termékválaszték mellett állatorvosok és táplálkozási szakértők segítik a vásárlókat a megfelelő állateledelek és egyéb termékek kiválasztásában. Nem tudja, hogy a több száz kutya – vagy macskaeledel közül melyiket válassza kedvencének? Kedvence táplálékallergiás vagy más betegséggel küzd? Mi segítünk, mindenre találunk megoldást!

Nem kell a nehéz kutyakaját vagy macskaalmot cipelnie többé! A grandopet országos kiszállítása és sok esetben (értéktől függően) ingyenes kiszállítása megkíméli a vásárlókat a cipekedés fáradalmaitól!

Minden héten valami akció! Tudjuk, hogy az ár és a jó minőség fontos, éppen ezért minden héten kedveskedünk valami igazán bomba jó árú termékkel, vagy ajándékkal.

Hiszünk abban, hogy a kedvencek egészsége a legfontosabb, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy állatorvosok tanácsait, szakcikkeit, videóit kérjük ki különböző témákban, amelyeket weboldalunkon és facebook oldalunkon is megosztunk, ezzel is segítve az állattartókat a legjobb termékek kiválasztásában.

Facebook oldalunkon a napi, heti, havi akciók mellett rövid és érdekes tudásanyagokat osztunk meg követőinknek. Weboldalunkon kölyökkutyázással kapcsolatos cikekket, utazáshoz szükséges tippeket, termékeket állítottunk össze.

Ha éppen útba esik a budapesti, 19. kerület, Hofherr Albert utcai átvevőpontunk, térjen be hozzánk és vegye át személyesen megrendelését! A parkolás ingyenes!

Megrendelését utalással és bankkártyával is fizetheti.

Legyen szó húsvétról vagy karácsonyról, a négy lábú kedvencek a legtrendibb ruhácskákban, kiegészítőkben sétálgathatnak a Gazdikkal, ha a grandopet.hu-n vásárolnak, hiszen a hétköznapi kutyás életet igyekszünk minden módon megszínesíteni.

Felkeltettük érdeklődését?

További hasznos információkért keresse fel ágazatunk weboldalát!

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti