A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

DOKI FOR VETS

Komplex Praxisszoftver Állatorvosoknak

Mire jó a Doki For Vets szoftver?

Már több mint 10 éve segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető, sokrétűen használható. Maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában és az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.
Mindent tudni szeretnék erről a szoftverről >>>

A Doki for Vets szoftver

Használata egyszerű, logikus felépítésű!

Számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.

Használata egyszerű, logikus felépítésű, áttekinthető, a legtöbb funkciót ikonok is jeleznek.

Az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.). Biztonságos, hiszen az adatok kimentésére több lehetőséget is nyújt. A programot több mint 300 rendelőben több száz állatorvos használja, többek között az Állatorvostudományi egyetem rendelőiben is. Mindent tudni szeretnék erről a szoftverről >>>

A programot több mint

0
rendelőben

több száz állatorvos használja, többek között az Állatorvostudományi egyetem rendelőiben is.

8 ok

Amiért szüksége van a Doki for Vets-re!

Egy társállat-praxist működtető vállalkozás sikerét csak részben határozza meg a szakmai tudás. Más oldalról jelentősen befolyásolja a tulajdonosok elégedettségét (és így rendszeres visszatérését). Fontos a rendelő megjelenése, a dolgozók készségessége, a gazdik tájékoztatása. Informatikával átszőtt világunkban nélkülözhetetlen, hogy ezeket a korszerű csatornákat, eszközöket is a vállalkozásunk javára fordítsuk.

Mindent tudni szeretnék erről a szoftverről >>>

Élő, aktív kapcsolat a PetVetData és a Dokiforvets között!

01
A Dokiforvets Connect programot több mint 300 rendelőben több száz állatorvos használja, többek között az Állatorvostudományi Egyetem klinikáin is.
02
A Dokiforvets Connect már évtizedek óta segíti az állatorvosok munkáját. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően naprakész, rugalmas, könnyen áttekinthető és sokrétűen használható.
03
A Dokiforvets Connect maximális segítséget nyújt a betegnyilvántartásban, a tulajdonosok tájékoztatásában.
04
A Dokiforvets Connect számos funkciója megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését, lehetőséget ad a magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatás nyújtásához, amit az állattartók elégedettsége is hűen tükröz.
05
A Dokiforvets Connect használata egyszerű, logikus felépítésű és áttekinthető.
06
A Dokiforvets Connect az egyéni igényekhez igazítva a rendelőnek egyedi megjelenést biztosít (saját logó, fejléc, törzsvásárlói kártya stb.).
07
A Dokiforvets Connect számtalan statisztikai lehetőséggel rendelkezik az állatorvosi munka és a praxismenedzsment értékelésében.
07
A terméktámogatási szolgáltatásnak köszönhetően a szoftver fejlesztési irányát az állatorvosok határozzák meg, így egy valódi közösségi termékről beszélhetünk.

Doki for Vets Clinic

Mit várhatunk egy jó praxisháttértől?

Ma már nélkülözhetetlen egy olyan sokoldalú szoftver, mely önmagában alkalmas arra, hogy valamennyi kapcsolódó feladatot el tudja látni.

Mindent tudni szeretnék erről a szoftverről >>>

DOKI FOR VETS CLINIC

Egy sokoldalú szoftver

Az alap a páciensek nyilvántartása, a kezelések, oltások rögzítése, a kiegészítő vizsgálatok, műtétek nyomon követhetősége. Egy társas praxisban fontos, hogy a munkaszervezést is támogatja, hiszen több kolléga, asszisztens munkáját kell úgy összehangolni, hogy a csapat hibátlan, gördülékeny szolgáltatást nyújthasson.

A számlázást - a NAV szabályinak megfelelően - is elvégzi a program.

A Doki for Vets új verziója a Clinic maximális segítséget nyújt a tulajdonosok tájékoztatásához: a kórlapok sokoldalú szerkeszthetőségétől az online-kartonrendszerig számtalan lehetőség, csatorna áll az állatorvosok rendelkezésére.

Időigényes és sok hibalehetőséget rejtő feladat a készletek figyelése, a megrendelések és bevételezések adminisztrálása.

Az új verzió - a megfelelő készletbeállítások után - automatikusan figyeli a fogyó gyógyszereket, eszközöket. Lehetőséget nyújt online megrendelésre, illetve az email-en érkező szállítólevél alapján az automatikus bevételezésre is. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg felhasználó, csökkentve a hibázás lehetőségét is.

Telepítés & Rendszerigény

Minden esetben szakember végzi a telepítést.

A szoftver installálása történhet helyszíni kiszállással, vagy interneten keresztül távoli hozzáféréssel. Kollégáink rugalmasak, így lehetőség van záróra utáni telepítésre. Minden esetben szakember végzi a telepítést.

Mindent tudni szeretnék erről a szoftverről >>>

Doki for Vets connect

Mindenben segítünk!

A rendszer hardver igénye egy normál asztali PC-nek megfelelő.
1. Processzor: Corei3
2. Memória: 4 GB
3. Merevlemez: 64 GB SSD
4. Alaplap: legalább alaplapra integrált hálózati kártya és hangkártya
5. Legalább Windows 7 operációs rendszer
6. Billentyűzet: 101 gombos magyar
7. Egér: optikai 3 gombos
8. Monitor
Image

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti