Milliós adomány az Alpha- Vettől a Szent György kórház alapítványainak!

1 MILLIÓ forintot adott az Alpha-Vet a Szent György kórház alapítványainak! Adományt kapott a Fejér Megyei Szent György Kórház két alapítványa. Az intézményt az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. segítette 1 millió forinttal. Nem ez az első alkalom, hogy a cégünk adománnyal segíti az egészségügy intézményt.

A város a fehérvári vállalatokkal közös társadalmi felelősségvállalási programot indított el évekkel ezelőtt, az Alpha-Vet a kultúra, az oktatás és a sport területén is segített már több alkalommal. Székesfehérvár alpolgármestere köszönetet mondott Dr. Móré Attilának és cégének, hogy ezúttal 1 millió forintot adományozott a kórház javára. Az Alpha-Vet mind a „Bénulás Megelőzéséért Alapítványt”, mind pedig a „Betegápolásért Alapítványt” 500.000- 500.000 forinttal támogatta.

felelossegvalallas cikkbe szent gyorgy korhaz

Az Alpha-Vet az AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK vállalati társadalmi felelősségvállalási programja keretein belül évente mintegy 50 millió forinttal támogatja a hazai oktatás, egészségügy, a kultúra és a sport számos területén működő szervezeteket!