A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

A Doki for Farm termékdíjat érdemelt!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Az Alpha-Vet Kft. újabb termékdíjjal lett gazdagabb, mely megmutatja, hogy mindennapi munkáink során micsoda értékeket hozunk létre az állattenyésztés területén. A Doki for Vets kisállatokra szakosodott állatorovosi szoftver mellé fejlesztőink az idei évben létrehozták a Doki for Farmot, mely az első szoftverünk testvéreként kifejezetten a az állattartó telepek számára készült és specializálódott, akik adminisztrációját segíti. 

Új céggel bővült az AlphaVet cégcsoport!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

2022-ben cégcsoportunk nemcsak a hazai agrárium és állategészségügyi piac porondján szolgálja és támogatja Partnereit, hanem egy sikeres akvizíciót követően külföldön is tovább erősíti az Alpha cégcsoport jövőjét.

Fenntarthatóság az Alpha-Vetnél

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Mi, az Alpha-Vet Kft. munkatársai hisszük, hogy környezetvédelmi szemlélettel és környezetet kímélő folyamatokkal nap, mint nap hozzájárulunk Földünk fenntarthatóságához. A Covid-19 járvány megerősített minket abban, hogy a világhálónak nem csak a virtuális kapcsolatteremtés, hanem a környezetünk kímélésében is kiemelkedő szerepe van.

Az állatmenhelyeknek szükségük van a segítségünkre!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Magyarországon számos állatmenhely van, amelyek zsúfolásig tele vannak korábban sorsukra hagyott állatokkal. Ezeket az állatokat elhagyták, bántalmazták vagy elhanyagolták. Hivatásunknak érezzük, hogy törődjünk az állatokkal, és segítsünk nekik, ahol és ahogy csak tudunk.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az AlphaVet Kft Innovációs Divíziójának vezetőjeként büszkeséggel tölt el, hogy vállalatunk a megújuló generikus gyógyszergyártói szövetség tagja. Büszkeséggel tölt el, mert a szervezet által képviselt értékeket ezzel megjelenítjük Magyarországon, és büszkeséggel tölt el, mert hazai partnereink érdekeit képviselhetjük eme jeles, brüsszeli lobbiszervezet keretein belül.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Nemcsak a vásárlók, hanem a vállalkozások életét is a biztonságos ügyfélkiszolgálás, és az így megteremtett bizalom mentheti meg

A pandémiás válsággal terhelt 2020-as évben is elismerték az ügyfélkiszolgálásban legjobban teljesítő vállalkozásokat. Az alapvetően átalakuló piacon a ClientFirst Consulting több mint 2.500 üzletet tesztelt, átfogó képet adva ezzel a magyar ügyfélkiszolgálás pillanatnyi helyzetéről. A felmérés alapján az elektronikus kiszolgálásban viszonylag nagy volt a visszaesés, de a telefonos és a személyes ügyintézés az elmúlt évek egyik legjobb eredményét hozta. A program szervezője arra is felhívta a figyelmet, hogy most, a lezárásokkal és korlátozásokkal terhelt időszakban a pontos, szakszerű és kedves ügyintézés nemcsak egy szükséges plusz, hanem egy olyan terület, ami az üzletek életét mentheti meg.

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti