Hírek

A Doki for Farm termékdíjat érdemelt!

Az Alpha-Vet Kft. újabb termékdíjjal lett gazdagabb, mely megmutatja, hogy mindennapi munkáink során micsoda értékeket hozunk létre az állattenyésztés területén. A Doki for Vets kisállatokra szakosodott állatorovosi szoftver mellé fejlesztőink az idei évben létrehozták a Doki for Farmot, mely az első szoftverünk testvéreként kifejezetten a az állattartó telepek számára készült és specializálódott, akik adminisztrációját segíti. 

Bővebben...

Fenntarthatóság az Alpha-Vetnél

Mi, az Alpha-Vet Kft. munkatársai hisszük, hogy környezetvédelmi szemlélettel és környezetet kímélő folyamatokkal nap, mint nap hozzájárulunk Földünk fenntarthatóságához. A Covid-19 járvány megerősített minket abban, hogy a világhálónak nem csak a virtuális kapcsolatteremtés, hanem a környezetünk kímélésében is kiemelkedő szerepe van.

Bővebben...

A válságban is kitartanak vevőik mellett a magyar üzletek

Nemcsak a vásárlók, hanem a vállalkozások életét is a biztonságos ügyfélkiszolgálás, és az így megteremtett bizalom mentheti meg

A pandémiás válsággal terhelt 2020-as évben is elismerték az ügyfélkiszolgálásban legjobban teljesítő vállalkozásokat. Az alapvetően átalakuló piacon a ClientFirst Consulting több mint 2.500 üzletet tesztelt, átfogó képet adva ezzel a magyar ügyfélkiszolgálás pillanatnyi helyzetéről. A felmérés alapján az elektronikus kiszolgálásban viszonylag nagy volt a visszaesés, de a telefonos és a személyes ügyintézés az elmúlt évek egyik legjobb eredményét hozta. A program szervezője arra is felhívta a figyelmet, hogy most, a lezárásokkal és korlátozásokkal terhelt időszakban a pontos, szakszerű és kedves ügyintézés nemcsak egy szükséges plusz, hanem egy olyan terület, ami az üzletek életét mentheti meg.

Bővebben...
lombik borjak az inkubatorbol AV

Lombik borjak az inkubátorból

lombik borjak az inkubatorbol AV

A szarvasmarha szaporításában alkalmazott korszerű biotechnikai módszerek napjainkban kulcsfontosságú szerepet játszanak a tej- és húshasznú állományok genetikai előrehaladásának fejlesztésében, továbbá a kimagasló genetikai értékű donor egyedektől nyerhető ivadékszám növelésében.

Bővebben...
magyar export partner

Az Alpha-Vet Kft. is Magyarország kiemelt exportőr partnere lett

magyar export partnerA magyar kormány által alapított Kiemelt Exportőr Partnerségi Programhoz csatlakozott az Alpha-Vet Kft. Az erről szóló megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Málits József, vállalatunk ügyvezetője írta alá. A Kiemelt Exportőr Partnerségi Program (KEPP) egy kifejezetten magyar..

Bővebben...
orbanviktor alphavet atado

Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel az Alpha Holding bábolnai állatgyógyszer gyárát

orbanviktor alphavet atado2 hónap alatt képes legyártani Magyarország teljes – gazdasági haszonállatoknak való – gyógypremix szükségletét az Alpha Holding új bábolnai állatgyógyszer gyára. Az üzem, a legújabb Európai Uniós előírásoknak is megfelel. Az új high tech üzemben a meglévő állatgyógyszeres készítmények mellett 12 teljesen új gyógyszer gyártását is megindítják.

Bővebben...

Intenzív tejtermelés problémák nélkül

Mintegy 3000 hektár szántóföldön gazdálkodik Tura környékén a Galgamenti Mezőgazdasági Kft. A növénytermesztés mellett a tehenészet jelenti a fő profilt, 700 tejelő feketetarka Holstein-fríz szarvasmarha, illetve kb. 100 növendékállat teszi ki az állományt. Éves szinten mintegy 7 millió liter.

Bővebben...

Ősszel a Dunán – Beszámoló Partnertalálkozónkról

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel az Alpha-Vet 2019-ben is megrendezte a Dunán az őszi  hajós partnertalálkozót az állattenyésztésben és a növénytermesztésben tevékenykedő ügyfelei számára. Ezúttal egész napos volt a rendezvény, utunk a Margit hídtól Visegrádig és visszatartott.

Bővebben...

PMK, tizenharmadszor – ahol valóban embernek érezhette magát az ember

November 23-án ismét a Praxismenedzsment Konferencián – a PMK-n találkozhattak a kollégák. Ez a konferencia üdítő színfolt a továbbképzések sorában – a helyszíni hangulat, a résztvevők nagy száma és a visszajelzések szerint az Alpha-Vetnek ismét sikerült az állatorvosok, hallgatók, asszisztensek és telepvezetők szája íze szerinti programot összeállítani.

Bővebben...

Animal Welfare – Új, állatjólléti ágazatunk

Bemutatkozó az ágazat igazgatójától Dr. Végh Ákostól. „1997 decemberében szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten. 2001-ben járványtani és állategészségügyi igazgatástani szakállatorvos lettem. PhD dolgozatomat 2016-ban védtem meg.”

Bővebben...
Dr-Pelbat

Dr. Pelbát József: Hogyan lehet a rendelőd tehetségmágnes

Dr-Pelbat

Elhangzott a XII. Praxismenedzsment Konferencián. Tisztelt Kollégák! Régi vágyam teljesült azzal, hogy itt megoszthatom veletek a tapasztalataimat! De, mivel a praxisépítés egy folyamat, kezdem az elején. Budapesti gyerek lévén a végzés után a Gyógyszerkutatóban kezdtem dolgozni, de a szívem vidékre húzott, én állatorvos akartam lenni. 

Bővebben...
alpha-vet-munkaero

Hogyan tartsuk meg a munkaerőt?

alpha-vet-munkaero

Magyarország egyik legnagyobb állatgyógyászattal, állateledel forgalmazással foglalkozó cége, az Alpha-Vet Kft. eddigi legsikeresebb évét produkálta tavaly. A 2017-es, 16,1 milliárdos árbevétel 12 százalékkal magasabb az előző évinél, és idén is kitart a kétszámjegyű bővülés.

Bővebben...

Tévhitek a kutyák táplálásával kapcsolatban

„Amit én eszem, az jó a kutyámnak is.” Messziről indulunk a magyarázathoz, de ígérem, brit tudosók nem lesznek a leírásban. A kutya őse, a farkas, ragadozó állat. Leginkább zsákmányállatokkal táplálkozott, azaz hússal, tudományosabban állati eredetű fehérjével és zsírral..

Bővebben...
szerethetomunkahely nagy min

Szerethető munkahely díjat kapott az AlphaVet

szerethetomunkahely nagy min

2017 Szerethető Munkahely Díjas és 2018 CIB BANK szponzori különdíjas szerethető munkahely kategóriában az AlphaVet Kft. Az elbírálás alapjai azok a bemutatkozók voltak, amelyekben a cégek munkatársai arról meséltek, hogy milyen náluk a munkakörnyezet, milyenek a..

Bővebben...

Organit Bio lombtrágyák növényeink egészségéért

Teljesen új Bio lombtrágya terméksor érhető el az ALPHA-VET forgalmazásában! Termesztett növényeink környezetkímélő védelmét az agrotechnikai eljárások és a betegség-ellenálló fajták nemesítése mellett a klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülő, a növények..

Bővebben...

Biogenicpet Mobility

A Biogenic Pet Mobility tabletta legfontosabb előnye, hogy a porcépítéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza. BiogenicPet Mobility: komplex összetétel, sokoldalú támogatás az ízületek és a kötőszövet számára..

Bővebben...

BiogenicPet Vitality CAT

A BiogenicPet Vitality CAT egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású termék, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence..

Bővebben...

BiogenicPet Vitality DOG

A BiogenicPet Vitality egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású termék, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence..

Bővebben...

Új múzsa született az ifj. Ocskay Gábor jégcsarnokban

3 kiváló ember, 3 különböző életút mégis van Bennük valami közös. Ez pedig nem más, mint a siker, ami körülveszi Őket és az, hogy a munkájuk a szenvedélyük. Ocskay Gábor a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorong szakosztályának igazgatója, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének..

Bővebben...

Sajtóközlemény

Mintegy kétszázmillió forintos telephelyfejlesztő beruházással, tizenöt új munkahelyet teremt a magyar agro-business egyik piacvezető vállalata az Alpha-Vet Kft. A beruházás az Új Széchenyi Terv és az európai unió támogatásával valósult meg. A termesztett növények környezetkímélő..

Bővebben...

Világhírű állatorvos professzoraink – A kulcsi hatok

Mi lehet nagyobb öröm egy állatorvosnak, aki szereti a hivatását, mint látni, érezni, hogy korosztálytól, nemtől, ideológiától függetlenül együtt vagyunk, közösséget alkotunk, összefogunk, összetartozunk. Szükséges számunkra a hely, amely megigéz és inspirál. 

Bővebben...