Új múzsa született az ifj. Ocskay Gábor jégcsarnokban

3 kiváló ember, 3 különböző életút mégis van Bennük valami közös. Ez pedig nem más, mint a siker, ami körülveszi Őket és az, hogy a munkájuk a szenvedélyük.

Ocskay Gábor a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorong szakosztályának igazgatója, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének birtokosa, dr. Móré Attila az Alpha Befektetési Holding Zrt elnöke, a Magyar Gazdaságért díj kitüntetettje, Mócsy díjas állatorvos látta vendégül a székesfehérvári Vörös Ördögök arénájában Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari díjas színésznőt, a Víg Színház igazgatóját.

A székesfehérváriak múzsája lett Eszenyi Enikő művésznő, aki a Salzburg elleni jégkorong meccsen a szerencsét is a SAPA AV19 játékosai mellé állította. 

Óriási csatában sikerült legyőzni a magyar csapatnak az EBEL éllovasát! A nem mindennapi derby nagy hatással volt a művésznőre. Gigászok csatája volt, ahol a szenvedély, az alázat, az összetartás és a fáradtságos munka diadalmas győzelmet aratott. Eszenyi Enikő már régóta el akart látogatni egy jégkorong meccsre. A múlt vasárnapi kitűnő alkalom volt erre, hisz amellett, hogy átvehette az Alpha Holding Vígszínháznak nyújtott támogatását, személyesen is találkozhatott a játékosokkal és Ő dobhatta be a korongot a meccs kezdetén!

A székesfehérvári szurkolók, az Alpha Holding és a SAPA AV19 támogatója, az ALPHAZOO nevében köszönjük, hogy eljött hozzánk!