A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Ünnepélyes díjátadó a Földművelésügyi Minisztériumban

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Magyarország Köztársasági Elnöke Dr. Móré Attila, az Alpha Befektetési Holding Zrt. elnöke részére az állategészségügy korszerűsítését szolgáló kiemelkedő munkája, valamint az állatgyógyítás fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozott.

 unnepelyes atadas more attila

  Dr. Móré Attila a kitüntetést 2015. március 13-án vehette át Dr. Fazekas Sándor miniszter úrtól a Földművelésügyi Minisztériumban megrendezett ünnepélyes díjátadón.

Az Alpha Holding az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtott végre a hazai állategészségügyben, amikor 1 milliárd forintos beruházással állatgyógyszergyárat épített. Gyártókapacitása 3 hónap alatt elő tudja állítani a hazai állattartók éves gyógypremix szükségletét.

A tavalyi évben átadásra került bábolnai állatgyógyszer-gyártó üzem és a hamarosan elkészülő balatonfűzfői növényi tápanyagoldat gyártó üzem mind a magyar állattenyésztés és mezőgazdaság fejlődését hivatott szolgálni.

Elsődleges cél, hogy az állatorvosok, az állattenyésztők és a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek a legjobb minőségű, saját fejlesztésű, hazai termékeket használhassák és hogy az Alpha Holding Zrt. világviszonylatban is versenyképes állatgyógyászati készítményeket tudjon előállítani. Új originális készítményük eddig már 8 EU tagállamban rendelkezik törzskönyvvel. Az Alpha Holding legújabb gyártó bázisa révén a hazai állattartók és állatorvosok az import állatgyógyászati készítményeket olcsóbb hazaira cserélhetik. A vállalatcsoport az import áru csökkentésével és az export emelésével hozzá kíván járulni a nemzetgazdaság növekedéséhez.

Az Alpha Befektetési Holding Zrt. és a hozzá tartozó tagvállalatok, köztük az Alpha-Vet Állatgyógyászati kft. tavalyi adóteljesítménye meghaladta az 1,8 milliárd forintot. Móré doktor munkáját az állatorvos szakma, a Magyar Állatorvosi Kamara Mócsy-emlékéremmel jutalmazta 2011-ben. 2010-ben elnyerte a Magyar Gazdaságért Díjat. 2009-ben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől Az év vállalkozója Díjat vehette át.

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti