BiogenicPet Vitality CAT

A BiogenicPet Vitality CAT egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású termék, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét.

A BiogenicPet Vitality CAT
a macska szervezetét megújító természetes erő. 

Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a szervezetet a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

GYORS REGENERÁCIÓ
A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap. A BiogenicPet Vitality CAT bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.

AKTÍV MOZGÁS IDŐS KORBAN IS
A BiogenicPet Vitality CAT alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő macskák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.

A FÁJDALOM NEM TART ÖRÖKKÉ
A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak hasmenést vagy az arra érzékeny macskákban gyomorfekélyt. BiogenicPet Vitality CAT adásával a macskák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.

A BiogenicPet Vitality CAT egy olyan,

tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású készítmény, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét.

vitality cat
BIOGENICPET VITALITY CAT

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BIOGENICPET VITALITY CAT AZ ÜZLETEKBEN KAPHATÓ TÖBBI, MACSKÁK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐTŐL?
A természetes növekedési faktorok (Humanofort®) okozzák a különbséget. Számos kutatás bebizonyította, hogy a BiogenicPet Vitality CAT tökéletes táplálék-kiegészítő a macskák számára. A BiogenicPet Vitality CAT természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a macskák egészségéhez.

TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSI FAKTOROK – HUMANOFORT
A Humanofort tyúktojásból kivont, ún. multipotens sejtek által termelt növekedési faktorokból áll. A multipotens sejtek, az embrionális növekedés kezdeti stádiumában előforduló olyan típusú sejtek, melyek még intenzív osztódásra, valamint differenciálódásra képesek és belőlük különböző szövettípusok alakulhatnak ki. Az egyes szövettípusok kialakításáért a multipotens sejtekben található növekedési faktorok felelősek. Ezeket a faktorokat használjuk ki a Humanofort® gyógyászati célú felhasználásakor. Természetes módon emelik a vitalitást. Erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a macskák egészségéhez.

Részletes termék leírásMegvásárolná a terméket?Olvassa el állatorvosunk írását a témakörben