A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Szerethető munkahely díjat kapott az AlphaVet

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

szerethetomunkahely nagy min 

2017 Szerethető Munkahely Díjas és 2018 CIB BANK szponzori különdíjas szerethető munkahely kategóriában az AlphaVet Kft. Az elbírálás alapjai azok a bemutatkozók voltak, amelyekben a cégek munkatársai arról meséltek, hogy milyen náluk a munkakörnyezet, milyenek a szakmai fejlődési lehetőségek, mennyire terheli a munka a magánéletüket, hogyan tudnak együttműködni a főnökeikkel, mik azok a mozzanatok, amelyek a közösséghez kötik őket, illetve miért maradnak a cégnél a piaci csábítások ellenére is.

Az AlphaVet megalakulása óta arra törekszik, hogy jobb és jobb helyzetbe tudja hozni a munkavállaló és a munkáltató kapcsolatát. A cég HR programja napjainkra beérett és számos olyan támogatást, közösségi programot nyújt dolgozóinak, mely döntő szerepet játszik a munkavállalói elégedettség növelésében

Az AlphaVet fennállásnak legjobb üzleti évét érte el 2017-ben. A vállalat évek óta tartó dinamikus árbevétel növekedését három pillér biztosítja:

1. A cég piaca stabil. Az agrár és a hobby állattartás szektor piacvezető mezőgazdasági és állategészségügyi szolgáltatója.

2. Óriási a termékválasztéka. Nemzetközi kapcsolatai és saját gyártóüzemei révén (állatgyógyszer,takarmány-kiegészítő, növényi tápanyag) az előbb említett szektor szereplőit el tudja látni termékeivel.

3. Elkötelezett munkavállalók dolgoznak a vállalat sikerességért, akik a teljesen azonosultak a vállalati célokkal. Az AlphaVet minden dolgozója teljes meggyőződéssel vallja, hogy az agráriumot támogató, az állatok jóllétét biztosító munka által tud csak a cég sikeres lenni. Ehhez erős szakmai háttérre, a munkavállalót támogató környezetre van szükség.

https://www.youtube.com/watch?v=68Tj1cWFU_g&feature=youtu.be

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti