A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Az Alpha-Vet Kft. is Magyarország kiemelt exportőr partnere lett

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

magyar export partnerA magyar kormány által alapított Kiemelt Exportőr Partnerségi Programhoz csatlakozott az Alpha-Vet Kft. Az erről szóló megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Málits József, vállalatunk ügyvezetője írta alá.

A Kiemelt Exportőr Partnerségi Program (KEPP) egy kifejezetten magyar tulajdonú, a hazai exporthoz jelentősen hozzájáruló cégek számára létrehozott együttműködési megállapodás. A Kiemelt Exportőr Partnerségi Program keretében megkötött megállapodások a szélesebb nyilvánosság felé jelzik a Kormány export-növelésre irányuló elkötelezettségét és a külpiacokon kiemelten sikeres hazai vállalatok segítését. A program célja továbbá a kiemelt exportőr vállalatokkal fennálló együttműködés elmélyítése, azok szorosabb bevonása az állami exportpromóciós programokba, az állami exportösztönző eszközök kialakításába, szakpolitikai egyeztetésekbe.

Vállalatunkon kívül még 7 cég csatlakozott idén a programhoz. A nyolc vállalkozás tavaly összesen 204 milliárd forintnyi összesített árbevételt ért el, amelynek a kétharmada, mintegy 137 milliárd forint exportból származott.

Ezzel a teljesítménnyel nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország a tavalyi évben is - az azt megelőző 4 évhez hasonlóan - nemzetgazdasági rekordot állított fel kivitel tekintetében.

Kapcsolódó sajtómegjelenések:
 

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti