A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

A Doki for Farm termékdíjat érdemelt!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az Alpha-Vet Kft. újabb termékdíjjal lett gazdagabb, mely megmutatja, hogy mindennapi munkáink során micsoda értékeket hozunk létre az állattenyésztés területén. A Doki for Vets kisállatokra szakosodott állatorovosi szoftver mellé fejlesztőink az idei évben létrehozták a Doki for Farmot, mely az első szoftverünk testvéreként kifejezetten a az állattartó telepek számára készült és specializálódott, akik adminisztrációját segíti. 

A rendszert Dr. Végh Ákos, az Alpha-Vet Kft. Innovációs Divízió igazgatójának szakmai közreműködéséve,  Dr. Domahidy Gergely Gedeon Kutató-fejlesztő és Tóth András Állategészségügyi kereskedelmi igazgató közreműködésével a Digitális Divízió hozta létre. 

Büszkeséggel fogadtuk és adjuk hírül, hogy a termék bevezetése idején, 2021. szeptember 23-25.én megrendezésre került a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezgazdasági napok (az OMÉK társrendezvénye), mely keretében legújabb szoftverünkek az OMÉK a "Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2021" pályázatán II. Díj elismerésben részesítette. 

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti