A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Új céggel bővült az AlphaVet cégcsoport!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Többfordulós versenytárgyalás után, nemzetközi versenytársakkal konkurálva az AlphaVet Kft. vezetősége megállapodott a német többségi tulajdonban lévő Pharma World Pharmaceuticals Kft. vezetőségével a vállalat megvásárlásáról.

A tranzakcióval a Pharma World Pharmaceuticals Kft. termékeinek gyártási és terjesztési jogai az AlphaVet Kft-hez kerültek.

"Ezzel a lépésünkkel egy 85%-ban külföldi tulajdonú vállalatot 100%-ban magyar vállalattá tettünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a meglévő saját gyártású termékportfóliónkat olyan termékkel bővíthetjük ki, amit jelenleg is 13 országba exportálnak és további országokban van folyamatban a regisztráció" - mondta el Málits József, az Alpha-Vet Kft. ügyvezetője.

Ezzel a lépéssel cégcsoportunk tovább halad azon az úton, amelyet évekkel ezelőtt indított és amelynek célja, hogy a hazai piaci tapasztalatokat felhasználva olyan erős céget építsen, amely méltó versenytársa lesz a kelet-európai régió más nagy szereplőinek. Ez szükséges a hazai biztonságos gyógyszerellátás fenntartásához, amely biztosítja a magyar élelmiszer és társállat piac hosszútávú biztonságát.

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti