Új céggel bővült az AlphaVet cégcsoport!

Többfordulós versenytárgyalás után, nemzetközi versenytársakkal konkurálva az AlphaVet Kft. vezetősége megállapodott a német többségi tulajdonban lévő Pharma World Pharmaceuticals Kft. vezetőségével a vállalat megvásárlásáról.

A tranzakcióval a Pharma World Pharmaceuticals Kft. termékeinek gyártási és terjesztési jogai az AlphaVet Kft-hez kerültek.

„Ezzel a lépésünkkel egy 85%-ban külföldi tulajdonú vállalatot 100%-ban magyar vállalattá tettünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a meglévő saját gyártású termékportfóliónkat olyan termékkel bővíthetjük ki, amit jelenleg is 13 országba exportálnak és további országokban van folyamatban a regisztráció” – mondta el Málits József, az Alpha-Vet Kft. ügyvezetője.

Ezzel a lépéssel cégcsoportunk tovább halad azon az úton, amelyet évekkel ezelőtt indított és amelynek célja, hogy a hazai piaci tapasztalatokat felhasználva olyan erős céget építsen, amely méltó versenytársa lesz a kelet-európai régió más nagy szereplőinek. Ez szükséges a hazai biztonságos gyógyszerellátás fenntartásához, amely biztosítja a magyar élelmiszer és társállat piac hosszútávú biztonságát.