Örömmel adjuk hírül, hogy Doki for Farm szoftverünk elnyerte a jogot, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyét használhassa!

DFF1

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy olyan kiemelkedő eredményekre és teljesítményekre fókuszál, ahol különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmére, és korszerű, modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi üléstermében szeptember 8-án adták át. A Doki for Farm szoftvert több, mint 100 pályázat közül választották ki. Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára. Feltüntetése méltán biztosítja viselőjük számára a pozitív megkülönböztetést, szimbolizálja a magyar gazdaság erősödését.

Ezúton is köszönjük kollégáink: Botha Levente, Csek Boglárka, Dr. Végh Ákos, Dudás Márta és Kotán Dávid munkáját, hogy ilyen kiváló minőségű terméket állítottak elő, mellyel cégünk ismét bizonyította, hogy innováció és fejlesztés terén is élenjáróak vagyunk.

Emellett, természetesen, köszönet illeti minden partnerünket is, akik bizalmat szavaztak a Doki for Farmnak, hiszen a szoftver használatával, velünk együtt tesznek az agrárium fejlődéséért és korszerűsítéséért.

DFF3

DFF4DFFertekesmiosegnagydij