Alphavet a legjobb 100-ban

A Forbes Magyarország 2022-ben hatodik alkalommal állította össze a 100 legértékesebb, 100 százalékban magyar kézben lévő vállalkozások listáját. A díjak odaítélése során a kritériumoknak megfelelő összes céget számításba veszik. A díjakat végül egy 5 fős szakmai zsűri ítéli oda.

Idén az a megtiszteltetés ért minket, hogy az AlphaVet kapta az egyik Forbes Gyémánt Díjat, melyet minden évben 3 olyan cégnek ítélnek oda, kiknek eredményessége kiemelkedő és külpiaci jelenlétük is jelentős. A díjat Galambos Márton Forbes főszerkesztő és Szabó Balázs a CIB Bank vezérigazgató-helyettese adta át.

„Nagyon jó érzés, nagy büszkeség számomra, mikor díjat vehetek át. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a Forbes Top 100 magyar cége listáján a 66. helyre kerültünk, valamint elnyertük a Gyémánt Díjat is. Meggyőződésem, hogy ez az AlphaVet kiváló csapata nélkül nem sikerült volna. Szeretném megköszönni az elismerést a szakmai zsűrinek és a Forbes magazinnak, köszönöm partnereink hűségét és bizalmát, és gratulálok minden egyes kollégának, akik a díj elnyerését lehetővé tették!” – mondta Málits József ügyvezető igazgató.

Forbes_2_1.jpg