Az AlphaVet társadalmi törekvései

A múlt héten bemutattuk a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expóval összefüggésben az ESG stratégia lényegét, hogy alkalmazásával hogyan tudjuk biztosítani a környezetünkkel és társadalmunkkal kapcsolatos kötelezettségvállalásainkat. Akkor a mozaikszó kezdő betűjének az Environmental (E) – Fenntarthatóság és Környezeti Felelősségvállalás jelentőségéről és fontosságáról olvashattatok.

A mostani alkalommal szeretnénk bemutatni nektek az ESG mozaikszó középső betűjéhez (Social, azaz társadalmi) tartozó értékeinket és vállalásainkat. Az ESG stratégia különböző részekből áll össze egy egésszé, de együttes alkalmazásuk révén fejtik ki igazán hatásukat és egy vállalat ezen keresztül tud fenntartható módon működni és környezetének megőrzéséhez hozzájárulni.

Az Alpha-Vet-nél a 6 alapértékünkkel (Értékteremtés, Ügyfélélmény, Folyamatos fejlődés, Együttműködés, Felelősségvállalás és Becsület) összhangban az alábbi törekvéseket fogalmaztuk meg a Social (S)- Ügyfélélmény, partneri kapcsolatok és együttműködés részeként:

  • Kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk, hogy hozzájáruljunk a társ- és haszonállatok egészségéhez és jóllétéhez.
  • Megbízható partnerként támogatjuk a hazai állatorvos és agrár szakemberek munkáját.
  • Fontosnak tartjuk a folyamatos és szoros együttműködést partnereinkkel a biztonságos és fenntartható jövő kialakításában.
  • Tevékenységünk során törekszünk arra, hogy értéket teremtsünk a társadalom és az állatok számára, elkötelezve magunkat a felelősségteljes vállalati magatartás iránt.