Rendezvényeink

PRAXISMENEDZSMENT KONFERENCIA

Egy találkozó, ahol a szakma mögött megjelenik az ember – a barát és családtag, ahol elismerik értékeit, és támogatást kap mindennapos küzdelmeihez – öt párhuzamos szekcióban! – Túlélési trükkök forrása: Motiváció, csapatmunka, szervezetfejlesztés – Digitalizáció: A fejed gondolkozásra való, a munkát bízd a Dokifor Vest Connect-re! – Telepirányítás: Üzenet a bendőből! – Praxis menedzsment: szakmai színvonal + ügyfélmenedzsment + jövedelmezőség. Egyszerre is működhet!

TEK

Az Alpha-Vet által szervezett Tejtermelés Eredményességért Konferencia a leggyakrabban előforduló kihívásokat és persze megoldási javaslatait gyűjtötte egy csokorba termelőinek. Ahogy a rendezvény megnyitóján Málits József ügyvezető (Alpha-Vet Kft.) fogalmazott: az európai tejválság leküzdése óta megoldódni látszik az ágazat helyzete, de olyan ez, mint a Forma1, ugyanazon a pályán versenyzünk, de másodperceken és a mögötte lévő technikai megoldásokon múlik minden.

PRRS KONFERENCIA

A Magyarországi sertéstartóik szakmai konferenciája: A PRRS és az afrikai sertéspestis magyarországi helyzete és azok hatásai az állattartókra.