Idős korban is élénken

Általános tapasztalat, hogy az idősebb kutyákat megviseli a téli időszak. Ők eleve is nehezebben mozognak, gyakoribbak a mozgásszervi, reumatikus illetve artrózisos elváltozások, amelyek télen súlyosbodnak. Ennek hátterében az áll, hogy a téli hidegben való sétáltatáskor az akrális részek fokozottan lehűlnek, vérellátásuk csökken, ami önmagában is kóroki tényező az ízületi megbetegedések kialakulásában.

Tovább rontja a helyzetet, hogy a nehezen mozgó kutya – bár ő is szívesen tenné – nem bír hancúrozni, ezért az izommunka által termelt hő nem pótolja a hideg miatti fokozott hőveszteséget.

Jó hír viszont, hogy az ízületek működését közvetlenül is javíthatjuk a BiogenicPet Vitality tabletta adagolásával. A BiogenicPet Vitality tabletta a sokféle növekedési hormont tartalmazó hatóanyagának köszönhetően elősegíti a kopott, gyulladt ízületek regenerációját, csökkenti a fájdalmat, emellett az állat általános vitalitását is javítja, visszahozza korábbi játékosságát, mozgékonyságát.

 A szabadban tartott kutyák téli bundát növesztenek, és megnövekszik a táplálékfelvételük a hőszigetelést szolgáló bőralatti zsírszövet megvastagodásának érdekében. A jó minőségű táplálás mellett további segítséget tudunk biztosítani a kellően dús téli bunda növesztéséhez, ha a kutyánknak BiogenicPet Vitality tablettát is adunk. (A készítmény azonos korábban Biogenic Pet néven forgalmazott termékkel.) A BiogenicPet Vitality tabletta placebo kontrollált klinikai vizsgálatokban is bizonyítottan serkentette a szőr növekedését. A vizsgálatban résztvevő egyik állatorvos személyes közlése alapján a vizsgálatba vont kutyákról már a rendelőbe való belépés pillanatában látni lehetett, hogy BiogenicPet Vitality tablettát kapott-e, vagy placebót, annyira látványos volt a BiogenicPet Vitality hatása.

BiogenicPet Vitality: Fokozott vitalitás, dúsabb szőrzet és javuló ízületi funkciók!