MINDEN AMI VELÜNK KAPCSOLATOS

Pályázatok

GOP-2.1.1-09/A-2009-1788

A pályázati támogatással az Alpha-Vet Kft. egy teljesen új üzletágat, a nyomdai üzletágát indítja el.
A beruházás indokolása: Az Alpha-Vet Kft. állatgyógyászati üzletágát és az állateledel üzletágát kiszolgálva már jelenleg 12 évfolyamot megért a viszonteladóinknak és a vevőinknek készített folyóiratunk, amelyből a vásárlóink megtudhatják azokat a friss információkat, ami a termékeinket, akcióinkat és a nagyközönség számára érdekes újdonságokat egyaránt tartalmazzák. Eddig ezeket a kiadványokat külsős alvállalkozókkal állíttattuk elő.

Az elmúlt 2 évben a kiadványaink példányszáma és a kiadványok terjedelme is egyre növekedett, ezért a beszerezni tervezett nyomdai gépekkel a cég saját számára gyártott nyomdai termékekkel a kapacitás 25%-át ki tudjuk majd használni, és a saját nyomdában előállított folyóirattal költségeket is meg tudunk takarítani. Piackutatásunk alapján külső megrendelők részére már most további 35-40%-os kapacitást tudunk lekötni. A tervezett beruházás a nyomdai és a kötészeti üzemrészt egyaránt érinti. A megvásárolt gépek próbaüzemét követően igyekeztünk a gépek kapacitását majd maximálisan kihasználni.

A termelésbe beállítani kívánt nyomdagépek használatának várható eredményei: 1.) A nyomógép automata beállításának a következtében a nyomatok beigazítási ideje minimális lesz. 2.) A nyomógép jelentősebb teljesítménye révén a folyamatos nyomtatási sebesség is megnő. 3.) A nyomatok minősége egyenletesen, megbízhatóan kiváló minőségű lesz. 4.) A beszerezni kívánt gépeken megkezdődhet nagyobb felületű színes kiadványok jó minőségben történő előállítása. 5.) A kötészeti munka jó minőségűvé válhat. A tervezett tevékenység végzésére 2-3 éves használt, de felújított nyomdagépeket kívánunk beszerezni, amelyek kiválóan megfelelnek céljainknak, és még hosszan használhatóak lesznek.