A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

KDOP-1.1.1/C-10-2010-0040

A pályázattal elnyert támogatás segítségével cél a por állagú, több összetevőből álló keverék gyógyszerforma gyártására és kiszerelésére alkalmas üzemi technológia bővítése.
 
Illetve a létesítményben előállítható állatgyógyászati termékek körének fejlesztése. A bővítés és belső átalakítás révén biztosítható a porkeveréktől eltérő, más típusú gyógyszerformák - oldatok, granulált állagú keverékek, tabletták - gyártására, illetve kiszerelésre, átcímkézésére alkalmas helyiségek, továbbá új eszközök beszerzésével a szükséges technológia kialakítása.
A fejlesztés konkrét célja 1019,98 m2 hasznos alapterületű gyártó üzem és iroda átalakítása, bővítése volt, a korszerű gyártási feltételek biztosítása érdekében.
 
A piaci igényfelmérés alapján a piacképes állatgyógyászati termékek e technológiával állíthatók elő leghatékonyabban. A projekt indokoltságát az adta, hogy az egész EU-ban megjelenő igény, hogy - le kell küzdeni az állatbetegségeket, - állatállományok egészségének védelme szükséges - lakosság megóvása szükséges az emberre veszélyes állatbetegségektől (zoonosisok elleni védekezés), - szükséges a fertőző állatbetegségek be-és kihurcolásának megelőzése - állati eredetű élelmiszerek megfelelő minőségének biztosítása alapvető fontosságú. Mindezekre a projekt megoldást kínál, így indokoltsága megalapozott.

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti