A weboldalunk cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Image

Dr. Móré Attila

Elnök | Alpha Befektetési Holding Zrt., tulajdonos

Vállalatunk, egy olyan családi tulajdonú nagyvállalat, ahol az ember a legfőbb érték.

Küldetésünk, -partnereinken keresztül- az ország élelmiszer-termelésének és állataink jóllétének biztosítása.

Partnereink, és az ő igényeik inspirálnak minket évtizedek óta a folyamatos fejlődésre. Évről évre magasabb célokat tűzünk ki magunk elé, majd töretlen elkötelezettséggel dolgozunk, hogy megvalósítsuk ezeket. Ehhez becsületes, fejlődni akaró kollégák kellenek, egy jó csapat és ez, hála Istennek rendelkezésre áll.

Az Alpha-Vet kihívásokkal teli és támogató környezetet nyújt, ahol fontosnak érezzük, hogy minden munkatársunk megtalálja boldogulásának útját. Mozgatórugóink a felelősségtudat, az őszinteség, a szorgalom, a tudás, a lendület és a nyitottság. Célunk a jövőben is megtartani, sőt növelni vevőink, beszállítóink és kollégáink hosszútávú bizalmát, igényeikre fókuszálva és azáltal, hogy mindig azt csináljuk, amit mondunk, és mindig azt mondjuk, amit csinálunk.

Image

Dr. Szetmár István

kereskedelmi igazgató

A vállalat kereskedelmi vezetőjeként legfőbb célom önmagam és kollégáim fejlesztése, partnereink bizalmának megőrzése és versenyképességünk fenntartása érdekében.

Néhány fős cégből a sok év alatt egy erős, folyamatosan növekedő, biztonságot nyújtó családi vállalatot hoztunk létre, olyan közösséget, amelyért érdemes küzdeni.

Munkatársainkat nagyfokú elhivatottság, folyamatos tanulás és ügyfélorientált magatartás jellemzi, mely szilárd alapot nyújt vállalatunk fejlődéséhez. Vállalatunk kulcs szavai „szorgalom, alázat, fegyelem, akarat”, minden reggel emlékeztetnek arra, hogy a sikerért nap mint nap meg kell harcolni.

Image

Gyurász Katalin

hr és működtetési igazgató

Számomra az Alpha-Vet a válasz a „Miértre”. Mert az Alpha-Vetnél adott az alkotás lehetősége.  

Tanulunk, mert fejlődni akarunk. Törődünk és együttműködünk partnereinkkel és kollégáinkkal is a közös célok elérése érdekében. Vállaljuk a felelősséget a tetteinkért, döntéseinkért. Teljesítjük az ígéreteinket. Azért dolgozunk, hogy napról-napra jobbak legyünk, fejlődjünk, mindezt pedig bátorsággal és szenvedéllyel tesszük.

Image

Málits József

ügyvezető

Az Alpha-Vet Kft. ügyvezetőjeként büszke vagyok arra, hogy cégünk fennállása óta folyamatosan évről évre növekszik.

A cég sikere mögött több mint 30 év tapasztalat, kiváló szakemberek és folyamatos megújulásra törekvés áll. Működésünket a proaktív gondolkodásmód mellett határozott és merész lépések jellemzik. Mi az Alpha-Vet-nél tudjuk, hogy csak a szótárban előzi meg az eredmény a munkát.

Valljuk, hogy az üzleti siker alapja a kitartó, kemény munka és a folyamatos tanulás, mellett, az, ha őszintén törődünk kollégáinkkal, partnereinkkel, a csúcsteljesítmény elérésének titka pedig, hogy nagyon szeretjük azt, amit csinálunk.

Image

Czinege Anikó

gazdasági igazgató

Nekem az Alpha-Vet maga a kihívás, ahol mindig tanulok valami újat, ami folyamatosan inspirál mind szakmailag, mind emberileg.

A sikerhez vezető úton a szerencsére nem lehet alapozni; a szerénység mellett mindent elsöprő elszántság, fegyelem és tudatosság kell a célok eléréséhez.

Büszke vagyok arra, hogy évtizedek óta töretlen pénzügyi stabilitásunk biztonságot nyújt partnereinknek és kiszámítható jövőt biztosít minden becsülettel dolgozó munkavállalónknak.

Ágazataink

Népszerű márkáink

Szakmai közösség

Szabályzatok


Adatvédelmi tájékoztató | Alpha-Vet Kft. minőségpolitikai nyilatkozata
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.

Doki for Vets

Komplex Praxisszoftver állatorvosoknak

Alphaportal

Üzleti ügyfeleink részére

Ami még érdekelheti