Igazgatóságunk

Dr. Móré Attila

Elnök | Alpha Befektetési Holding Zrt., tulajdonos

Vállalatunk, egy olyan családi tulajdonú nagyvállalat, ahol az ember a legfőbb érték.

Küldetésünk, -partnereinken keresztül- az ország élelmiszer-termelésének és állataink jóllétének biztosítása.

Partnereink, és az ő igényeik inspirálnak minket évtizedek óta a folyamatos fejlődésre. Évről évre magasabb célokat tűzünk ki magunk elé, majd töretlen elkötelezettséggel dolgozunk, hogy megvalósítsuk ezeket. Ehhez becsületes, fejlődni akaró kollégák kellenek, egy jó csapat és ez, hála Istennek rendelkezésre áll.

Az Alpha-Vet kihívásokkal teli és támogató környezetet nyújt, ahol fontosnak érezzük, hogy minden munkatársunk megtalálja boldogulásának útját. Mozgatórugóink a felelősségtudat, az őszinteség, a szorgalom, a tudás, a lendület és a nyitottság. Célunk a jövőben is megtartani, sőt növelni vevőink, beszállítóink és kollégáink hosszútávú bizalmát, igényeikre fókuszálva és azáltal, hogy mindig azt csináljuk, amit mondunk, és mindig azt mondjuk, amit csinálunk.

Dr. Szetmár István

kereskedelmi igazgató

A vállalat kereskedelmi vezetőjeként legfőbb célom önmagam és kollégáim fejlesztése, partnereink bizalmának megőrzése és versenyképességünk fenntartása érdekében.

Néhány fős cégből a sok év alatt egy erős, folyamatosan növekedő, biztonságot nyújtó családi vállalatot hoztunk létre, olyan közösséget, amelyért érdemes küzdeni.

Munkatársainkat nagyfokú elhivatottság, folyamatos tanulás és ügyfélorientált magatartás jellemzi, mely szilárd alapot nyújt vállalatunk fejlődéséhez. Vállalatunk kulcs szavai „szorgalom, alázat, fegyelem, akarat”, minden reggel emlékeztetnek arra, hogy a sikerért nap mint nap meg kell harcolni.

Gyurász Katalin

hr és működtetési igazgató

Számomra az Alpha-Vet a válasz a „Miértre”. Mert az Alpha-Vetnél adott az alkotás lehetősége.

Tanulunk, mert fejlődni akarunk. Törődünk és együttműködünk partnereinkkel és kollégáinkkal is a közös célok elérése érdekében. Vállaljuk a felelősséget a tetteinkért, döntéseinkért. Teljesítjük az ígéreteinket. Azért dolgozunk, hogy napról-napra jobbak legyünk, fejlődjünk, mindezt pedig bátorsággal és szenvedéllyel tesszük.

Málits József

ügyvezető

Az Alpha-Vet Kft. ügyvezetőjeként büszke vagyok arra, hogy cégünk fennállása óta folyamatosan évről évre növekszik.

A cég sikere mögött több mint 30 év tapasztalat, kiváló szakemberek és folyamatos megújulásra törekvés áll. Működésünket a proaktív gondolkodásmód mellett határozott és merész lépések jellemzik. Mi az Alpha-Vet-nél tudjuk, hogy csak a szótárban előzi meg az eredmény a munkát.

Valljuk, hogy az üzleti siker alapja a kitartó, kemény munka és a folyamatos tanulás, mellett, az, ha őszintén törődünk kollégáinkkal, partnereinkkel, a csúcsteljesítmény elérésének titka pedig, hogy nagyon szeretjük azt, amit csinálunk.

Tóth András

Kereskedelmi igazgató helyettes

Számomra fontos a hozzáadott érték, hogy olyan termék portfólióval és szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre, amelyek ebben a gyorsan változó környezetben biztosítani tudják partnereink számára az állategészségügyi szempontból biztonságos, gazdasági szempontból pedig profitábilis és hosszútávú működést.

Kiváló kollégáim vannak, akikkel együtt munkálkodva mindennel meg tudunk küzdeni. Az Alpha-vet általános vállalati értékei – ügyfélélmény, fejlődés, együttműködés, felelősségvállalás, értékteremtés, becsület – megalapozzák és irányt mutatnak a mindennapi munkánk során.